megengedjük sőőőt be is másolom neked,de sajnos nincs pénz a telómon mert itt ülök egész nap és nem tudom feltölteni amikor meg már ráérnék akkor nem akarok pénzt költeni sajnos ez van...
Megkérlek benneteket hogy , amennyiben van lehetőségetek akkor segítsetek a vörösiszap károsultakon, ezt könnyen meg is tehetitek ; csak az ISZAP szót kell elküldenetek a 1749-re és máris 200 forinttal megsegítettétek ezeket a szerencsétlen embereket.Akinek jól megy mostanában a börze az küldhet többet is.Soros Gyuri Pl.:100 Millio dollárt küldött.
Nektek csak egy sms-t kell küldeni
Köszönet : Kolontár és Devecser lakói nevében.
Jól van, elég lesz. Aki akart, már küldött, aki meg nem akar azt ezzel sem tudod rávenni...
Törölt felhasználó2010. 10. 08. 12:28
Megkérlek benneteket hogy , amennyiben van lehetőségetek akkor segítsetek a vörösiszap károsultakon, ezt könnyen meg is tehetitek ; csak az ISZAP szót kell elküldenetek a 1749-re és máris 200 forinttal megsegítettétek ezeket a szerencsétlen embereket.Akinek jól megy mostanában a börze az küldhet többet is.Soros Gyuri Pl.:100 Millio dollárt küldött.
A nem akar , és a nem fog, azért nem ugyanaz...
De remélem nem is kell, sokkal jobb a piacról beszerezni a pénzt, drágábban..
Törölt felhasználó2010. 10. 08. 12:20
Előzmény:
törölt hozzászólás
A 200k az nagyon sok pénz, ez tény. Persze állhat ez mögött más is... De lehet szerencsétlen egyeesés is. Hmmm egybeesés esés :)
Fórumokat az unatkozók azért olvasgatják ám :)
De én ezt az automata stoploss dolgot se szeretem, ez a mostani az egyik legjobb példa rá... Ha most használtam volna akkor könnyen eljátszhattam volna 3,5-4MFt buktát.
Ezt tuti ponmt nekünk találták ki, hogy Matolcsy azt tudja mondani: Nem, nem ez nem hitelkeret, csak olyan elővigyázatossági izé..
Mint ha lenne különbség. Csak ezt jól el lehet adni, mint a kamu 16%-os adót...
Törölt felhasználó2010. 10. 08. 12:16
OTP részvényesek ide!