"Az OTP kapcsán pedig kiemelhető, hogy a Merrill semleges ajánlást fogalmazott meg az OTP papírjaira. Az elemző szerint a társaság a svájci frank erősödése miatt a harmadik negyedévben csalódást kelthet a befektetők körében. Az OTP-vel szemben a Raiffeisen papírjait favorizálja a Merrill. Ez a hír és a Morgan Stanley célárcsökkentése láthatóan rányomja a bélyegét a legnagyobb hazai bank mai teljesítményére. "
Törölt felhasználó2010. 10. 08. 12:52
Megkérlek benneteket hogy , amennyiben van lehetőségetek akkor segítsetek a vörösiszap károsultakon, ezt könnyen meg is tehetitek ; csak az ISZAP szót kell elküldenetek a 1749-re és máris 200 forinttal megsegítettétek ezeket a szerencsétlen embereket.Akinek jól megy mostanában a börze az küldhet többet is.Soros Gyuri Pl.:1 Millio dollárt küldött.
Nektek csak egy sms-t kell küldeni
Köszönet : Kolontár és Devecser lakói nevében.
Nekem az tetszett a legjobban, mikor okos Matolcsy aszondta, hogy : - Nehogy már az IMF diktáljon, hiszen mi részvényesek vagyunk, tahát tulajdonosai vagyunk az IMF-nek. Nem semmi okfejtés!
Én OTP részvényes vagyok, nehogy már nekem diktáljanak a plazma tévém törlesztőrészleteiről.
Érdekes, hogy ezt a spanyolok, görögök, írek nem mondták...
OTP részvényesek ide!