5230 és lefelé megy szerintem.:)
5300-5270 közt beszűkülve felfelé áll a zászló, de a futik miatt link várhatóan réssel lefelé töri az emelkedő háromszöget. Nem is lenne baj ha korrigálna 5050-ig és betöltené a hátrahagyott rést(inkább most mint 5600-ról).:)
Tudod a legbosszantóbb az egészben az, hogy közben ugyanúgy szarrá lopják magukat, mint az előző padtársak, csak ők köszben nagy ívben korrupciómentes világról és erkölcsről papolnak. A technika csak abban különbözik, hogy ők központosítsák a lopást és profibban csinálják.
Engem - 15 éve alkalmazott és a rámköltött bérköltségek 60-70 %-át lenyúlta első körben a mindenkori állami aparátus - már az életben nem fognak kárpótolni, mert becsületesen játszottam, sőt a megtakarításaimat is elintézték tavasszal egy csapás alatt. Gondoltam én balga, hogy ha az állami is lenyúl, meg a bankszektor is a nevetséges (inflációt sem követő) betéti kamatokkal, legalább az egyik oldalon javítsak...
Kellett volna a kis családonak inkább nagylábon élni (új lakás vagy ház, új autó, stb.), 0 adót, közterhet fizetni, s majd ha mégis gond van, sipákoni a fiúknak, mint inkább megtakarítani, tanulni és éldegélni a kis panelunkban a gyermekeink szebb jövőjének reményében.
lényeget nem emlitettem:
aki jobban boldogul annak vannak eladható termékei, a nyereségből bőviti a termelését, munkahelyeket teremt!
(Bocs már megint hülyeséget beszélek, hiszen munkahelyet majd a Fidesz teremt. Azzal nem kell foglalkozni.)
...és mi lesz, ha jön a külön adó az energiaszektorra? Nem hiszem, hogy akkor egy éven belül újra 23000 lesz a MOL.
Különben még adhatnánk tippet, milyen ágazatot lehetne a Nagy Nemzeti Szolidaritás összeborulásában megvámolni. Gondolkozzunk! Várom a javaslatokat! Kell a pénz, mert a haveroknak osztani kell a Szécsényi programmal. (Megsúgom, ha sok jó tippel segitünk, lesz még Szent István programunk is.) De jobb ötletem van! Nem kell elaprózni. Törvénybe kell venni, hogy aki nyereséget termel attól el kell venni. (Örüljön, hogy megússza börtön nélkül a szemét.)
Ja hogy máshol azért működik a rendszer jobban, mert aki nyereséget termel az jobban boldogul (persze szolidárisan hozzájárul a nála kevésbé szerencsések boldogulásához)?
Nem kell mindent leutánozni. nekünk a magyar(kodó) utat kell járni! Amig bele nem döglünk!
Nekem még mindig Otp van, de azért ne feledjük, hogy a Raffi most 24400 ra emelte a célárát, szerintem 20e körülről nem rossz a Mol!!!
Ezen kívül jön a tél...
OTP részvényesek ide!