Hát igen.
Ennek a válságosdinak egy méltó befejezése lenne egy brutál lendülettel indított bikafutam, amikor bezárják az összes, még nyitva felejtett shortot. És benyögik, hogy UPTICK RULE!!!!!!
bár nem tőlem kérdezted de sokan újabb nagy rallyról beszélnek amiben még újabb csúcsok is lehetnek..
ergo át kellene, hogy vigye az 1120-at.
Törölt felhasználó2010. 05. 27. 20:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
Így van hihetetlen. Eddig álldottam a szerencsém h nem szálltam be, ma meg? Hát erre a mai napra nem számítottam főleg a mol kapcsán 17300-mon venni akartam, de nem mertem, holnap meg majd áldom a szerencsémet megint, talán a legjobb lenne ettől a piactól távol tartani magamat, magunkat, vélemény?
Én is ritkán írok ide.
Tegnap beírtam a superrallyt, s a meggyőződéses short hívők jeles képviselői, akik természetesen mindnyájan zárták a shortjukat, keményen lehülyéztek.
Az világos , hogy akik lehülyéznek egy éppen longolót, azok már kivétel nélkül zárták a shortjukat.
Én hiszek nekik. Én mindenesetre tegnap nem zártam a határidős BUX1012 longot, még a jóakarók tanácsa ellenére sem..
Veled csak az a baj hogy csak akkor jössz elő, ha éppen a hirdetett irány van, bár lehet hogy én nézem ritkán a topikot, de a -10% napnál nem voltál, vagy tévedek?
Nyerőben zárta shortot, mi ezzel a baj?
OTP részvényesek ide!