Én nem azt mondom, hogy esés lesz, csak azt, hogy óvatosan, mert a tőzsde nem életbiztosítás. én azokat az embereket tartzom károsnak, akik állandóan nyomják az egyirányú dumát, és ha valaki mást gonold, akkor azt egyből minősítgetik, mint Te is teszed. Kopj le rólam! Azért van ez a fórum, hogy mindenki elmondhassa a véleményét, hisz abból tanulhatunk minannyian, nem??? Neked az a véleményed, hogy fellllllll, nekem meg az, hogy azért csak óvatosan... És ezt gondoltam márciusban is, májusban is, nyáron is, és most is... Ennek ellenére 8-szoroztam a pénzem március óta.... Mert engem nbem érdekel a trend, csak az, hogy jól lekereskedhessem, dobjon bármit is a piac.
Ha egyszer megindokolnál valamitis, hogy miért lehet KORREKCIÓNÁL NAGYOBB ESÉS akkor még talán valaki adna a szavadra.Egyfolytában azokat a sorokat szívom, hogy GAME OVER,FELLL,L,W,A,B,C .... recesszió,kilábalás.
Ember adatokat nézd ne árat.
Én már csak a szakmailag alátámasztott érveket veszem fel de azokon őszintén elgondolkodok. De az nem alátámasztás hogy látunk egy giga fej vállat és akkor a cél árfolyam -500 S&P.Emberek ne legyünk komolytalanok.Akinek nem inge ne vegye magára.
OTP részvényesek ide!