Szinte nem tud hibázni! Ezért tartom még phx-nél is jobb elemzőnek! Majdnem 87 % a találati aránya! Szólt neki is, hogy vegyen egist, erre az volt a válasza, hogy pont amikor minden esik!
a végén kénytelenek leszünk igazat adni Möbiusnak és EGIS-t venni:)
Csak azon meg olyan kicsi a forgalom, hogy könnyű poziban ragadni.
Törölt felhasználó2009. 07. 06. 20:45
Abszolút nem nagy tőkéről van szó, csak kénytelen voltam lezárni a pozíciót különböző okok miatt.
Természetesen én is erre a hétre kis visszaesést vártam. Mindenesetre tanulságos volt, mert még nem shortoltam tőkeáttételesen.
Törölt felhasználó2009. 07. 06. 20:45
Abszolút nem nagy tőkéről van szó, csak kénytelen voltam lezárni a pozíciót különböző okok miatt.
Természetesen én is erre a hétre kis visszaesést vártam. Mindenesetre tanulságos volt, mert még nem shortoltam tőkeáttételesen.
Nem a bukód nagyságán akadtam ki (nyilván aki többel játszik többet is bukhat). Arra utaltam, hogy ha van x nyerőd napon belül és csinálsz belőle 2x veszteséget akkor az marha nagy gáz...jó persze, ha rossz pozit veszel fel akkor 20-30 forintnyi árfolyamnyereség simán megfordulhat és mehet mínuszba mint a huzat, de azért 200 ezer nyerő egy napra nehogymár ne legyen elég...Vagy ha olyan nagy a tőkéd, hogy ez kevés neked akkor meg nem értem mit keresel itt.
Törölt felhasználó2009. 07. 06. 19:51
Én még csütörtökön lezártam a shortomat egy kis bukóval, elég hülye és türelmetlen voltam, mert ma egy kicsit kasszirozhattam volna. Az igazság az, hogy az amcsik ott tartják a kezükben a nagy paketteket, és nem lehet tudni, mire készülnek, mert az utóbbi idők kicsi oti forgalmát mi magyarok generáltuk.
OTP részvényesek ide!