örülök h örülsz h létrejött, én voltam az aki megelégelte a dolgot, de ez mellékes, nekem túl logikus amit írsz otiról, persze lehet h bejön, de az még sztem minimum 4 esélyes h mi lesz hétfőre
Hihetetlen semmi veszély érzet az alapoknál...úgy játszák el a pénzt mint más a ruletten a sajátját...kadafi visszavág lessz zuhé,...az országun sz@rra lopva 100 milliárd dolcsi adosság, itt nem tart senki semmitől, mint a tápos csrkék....a dow ma zárásra szét lessz ütve.
ez a te megközelítésed....
azonban nem valószínű, hogy mindez így is lesz....
az oti emelkedése meg főleg.....
Törölt felhasználó2011. 03. 18. 16:20
köszi mindenkinek, hogy ez létrejött. nem szoktam bejelentkezni meg írni mert az "OTP részvényesek ide" már egy rakás szar lett. még1szer köszi.amúgy az otp-ről: innen hellyel közzel már csak felfelé fog menni. miért? azért mert ha lerohanják líbiát és kisöprik kadhafit akkor mindenki happy lesz. a másik pedig japán ha nem lesz még egy cunami akkor innentől kezdve csak pozitív hírek jöhetnek fukushimáról.én elég sokat vettem ma délután. ja amúgy meg hétvége lesz és hétfőre tutti jön hír. és mint azt már leírtam nagyobb az eséje a pozitív hírnek mind a két helyről.
OTP és semmi más!!!!!