azt nem tudom, h te mit csinálj, én, ha eléri az 530-at, biztosan zárom, legalább a felét, ha akar menjen tovább a többi, ha visszajön a 32,8 fibórol akkor meg zárom a többit
Nagyon nagy összegbe igen. TippMix-en 100k a maximum tét. De ott nem is nagyon, elvétve lehet ilyenekre fogadni, hogy szöglet, több lőtt gól az első félidőben, stbstb..
Mit tanácsoltok? Ha esetleg ma ki tudnék szállni kis plusszban, vagy inkább tartsam meg még jövő hétre is ? Bekóstolhatjuk a 600-700 közti tartományt ?
Én a real-on megtettem 40k-val azt,hogy a Lyon-nak több szöglete lesz mint 3. És bejött. Nyilván elkapja ilyenkor az embert a gépszíj, hogy na ha most nyertem, ezután is fogok stbstb. De, arra gondoltam, nagyon nagy tőkével (500-600k)-val megteszek valamit. Nem feltétlenül meccset, hanem ilyen szögletet, vagy ilyesmit. 1,20-as szorzóval az 200k ! :D
hát azt én is nagyon remélem, az első (minimális) korrekciós szint 5550 alatt valamivel, de ki tudja meddig megy még föl....gondolom rengeteg short nyilt 490-en, azt majd zárni kell nap végén...eddig úgy mozog, ahogy vártam...
OTP és semmi más!!!!!