Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 11. 11. 13:57

Osszeeskuves elmelet  

Udv mindenkinek!

Kisse eltuntem de meg elek. Ezt tegnap kaptam, lehet hogy mar ismeritek, de ha nem mindenkeppen olvassatok el.

Ez az azert \"GAZ\".

Jo szorakozast!

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 11. 12. 23:29
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
"Nem is értem, miért nincs nagyobb marketingje."
Bizonyára - feltéve ha igaz a sztori - vannak még dolgok, amelyek miatt nem kell ezt az üzletet "szellőztetni", nagy dobra verni...
Törölt felhasználó 2006. 11. 12. 22:39
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
1. A vicces dologban az, hogy ez alapjában nem összeesküvés-elmélet, hanem a gáztározó része nahyjából igaz, legalábbis több forrás (orosz hírügynökség, maga Kóka is stb.) is megerősítette.

2. Az atomreaktor nem tudom, hogy jön a képbe, arról nem volt a hírekben szó, és szvsz normális embernek eszébe se jut olajtározó fölé atomerőművet rakni, ahogy a lőportár alá sem szénegető kemencét:)
Másrészt fölösleges is.

3. Az a legérdekesebb, hogy ez tlkp. egy jó dolog lenne Mo. számára, legalábbis ahogy én látom, tehát nem kell titkolni és összeesküvőst szőni köré. Nem is értem, miért nincs nagyobb marketingje.
Törölt felhasználó 2006. 11. 12. 20:01
Előzmény: #17  Monster
Ez a topic-kezdő link már vagy "százéves". Legalábbis hetekkel ezelőtt kezdte valaki terjeszteni. A múlt héten az apám jött, hogy olvassam el, neki az egyik távoli rokon hozta, aki szintén mástól kapta.
Előbb-utóbb benne lesz a Naplóban is.
Akkor majd megtudjuk a frankót.

Egyébként a leghülyébb összeesküvéselmélet, amit valaha is hallottam.
Monster 2006. 11. 12. 18:18
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
Na annyira nem idegesítenek ezek a dolgok, hogy tönkrevágjam a fogaimat miattuk:)
Csak közöltem, hogy nekem, mint balosnak is feltűnően egyoldalúan állsz a kérdéshez:)
Törölt felhasználó 2006. 11. 12. 18:15
Előzmény: #15  Monster
Rágjál kavicsot, nem szabad idegeskedni! :-)
Monster 2006. 11. 12. 18:11
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
Buxer, te kb. ugyanolyan idegesítően fújod a kormánymarketinget, mint ahogy koi, LET, és még páran a fidesz sódert...
Törölt felhasználó 2006. 11. 12. 18:06
Előzmény: #13  Monster
AZ eu-s forrásoktol és a gázkészletező projektől is távol tartják a választok a Simicskáékat. Okos nép a magyar.
Monster 2006. 11. 12. 15:40
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
A parlamentben vannak tisztességes emberek?:O
A takarítókon kívül?:))
Törölt felhasználó 2006. 11. 12. 15:36
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
"az az igazság hogy most már az mszp szavazóknak nameg a zsidoknak is kezd elegük lenni az egészböl"

Koi!
Gyurcsány hazug ember.
Lakájai mosdatják, de szerecsen marad mindörökre.
A Parlamentben a tisztességes emberek már nem állnak szóba vele.
Gyurcsány a nemzet szégyene, trágár, hazug nemzetellenes gazember.
A legnagyobb bűne, hogy hatezer milliárddal növelte az államadósságot, és ezért most megszorít.
Aki ezt elnézi az a birkák birkája...
Törölt felhasználó 2006. 11. 12. 13:54
ez már lerágott csont!!!!!

már nagyon régen megjelent!
az index cáfolta.azt mondta ez valami elmebeteg pihent agyának szüleménye.
aztán volt egy cikk amiben egy orosz fazon megerősítete
aztán meg a CIA -ra kenik már az 56 tot is!

minden elmélet megállja a helyét mindaddig amig _Gyurcsány F itt van!
mert szeretnének az emberek valami kézzelfoghatot, valamit amibe lehet kapaszkodni a választási átverésük miatt.
szóval hogy nem a nép volt a hibás hiszen őt átverték meg külömben is vannak itt ilyen meg olyan összeesküvés elméletek.de ezek az elméletek Gyurcsánnyal együtt el fognak távoznak majd.
mert az az igazság hogy most már az mszp szavazóknak nameg a zsidoknak is kezd elegük lenni az egészböl.
De a lényeg csúnyán átverték az embereket!!!
S mikora fogjuk ezt kiheverni ????
Felelőség azokat is terheli akik rászavaztak.
De ahogy nincs felelőse a tűzijátéknak ,úgy az okt 23 nak sincs!
Törölt felhasználó 2006. 11. 12. 00:24
Előzmény: #7  suti
Ja, óriási üzlet egy körnek. A többségnek mindenesetre kamunak és hihetetlennek tűnik!
Kb. 2 hete egyik nap Kókát kérdezgették a tv-ben 8-9 körül, és többek között volt 1-2 energetikai kérdés is, amely érintette az itt felvetett témát (az nem hangzott el, hogy van egy ilyen "elmélet"), és Kóka beszélt egy nagy energetikai beruházásról, amelyben Magyarország érintett lehet. Sőt, ő még mint jövőt, lehetőséget emlegetett. Azt nem mondta kinek, kiknek...
szász 2006. 11. 11. 23:05
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
a fridi?
nem az valami műsorvezető, vagy ilyesmi
Törölt felhasználó 2006. 11. 11. 16:29
Előzmény: #7  suti
suti 2006. 11. 11. 16:08
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
kamu vagy sem, mindenesetre óriási.
Törölt felhasználó 2006. 11. 11. 16:01
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Gyerekek, e fridi nem zsidó?
Törölt felhasználó 2006. 11. 11. 15:05
?!
Törölt felhasználó 2006. 11. 11. 15:00
Aki nem ismerné a matula.hu-t, pl. övék az izsdb.hu is (link Szóval kamu az egész. index.hu haveri kör marháskodása.
De attól függetlenül szép munka! :-)
tgytoki 2006. 11. 11. 14:18
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
bazki egy ilyet kikövetkeztetniaz elmúlt hetek honapok eseményeiből nem semmi.ha ez igaz akkor barátom te kurva nagy ész vagy.le a kalappal elötted,de ha nem még akkor is
Törölt felhasználó 2006. 11. 11. 14:03
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Mint régi törzs klikkelőjük kérem a topik törlését, illetve a gyors elhatárolodást a link tartalmától. Legyen egy minimális határ azért...

Topik gazda

elnokur
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek