tegnap már ott volt,nyilván nem hali van ott mert nem kockáztatja a büntit,valaki más vásárolgatott,érdekes lesz emiatt,mert csökkenö közkéz miatt tényleg 2500 meglesz,aztán dobja a mukso,hogy megy e feljebb én nem várom de attol még mehet
Az én céláram picit magasabb. És van egy olyan megérzésem hogy addig lesznek olyan napok amikor a forgalom nem tízmilliós lesz, hanem egy helyiértékkel nagyobb.
Törölt felhasználó2020. 11. 20. 08:15
Annyi észrevételt még bátorkodom tenni, hogy a saját chartom alapján tegnap csutkára visszatesztelte a fibo szintet, de nem törte le az emelkeő trendet annak ellenére sem, hogy minuszban zárt. Kíváncsi leszek a folytatásra.
+++ Jó látni, hogy még tartod most is. Azt már kevésbé jó, hogy ritkán szólsz hozzá, pedig nagyon jo meglatasaid vannak. Én személy szerint hiányolom, de megértelek. Sajnos itt az a divat, hogy ha leírod a véleményed ami érvekkel alátámasztott, akkor vagy felbeszélő vagy és kiszállsz épp vagy lebeszélő és tuti vennél. Nincs arany kozep ut, nem lehet velemenyed mert barmit irsz valaki tuti beléd áll. Kitartást, türelmet és nagy nyerőt kívánok neked! :)
Nyilvánvalóan sokan örültek volna egy 2k körüli zárónak, és nyilván voltak olyanok is akiknek megremegett a keze és dobták. Ha korábbi forgatókönyveket nézek más paíroknál, borítékolhatóan a remegő kezűek jártak rosszul. Egy hirtelen felhúzás a "túl szép hogy igaz legyen" c történet. Ld. : Ehep. Visszaolvasgattam a fórumban néhány gyakran említett papír kapcsán. Fontosak ugyan a fundamentumok, fontosak a grafikonok, ezek objektív tényezők. Igen ám, de engem ugyanennyire érdekel a mögöttes pszichológia. Szóval a magam részéről a porszívózás mellett tettem le ma a voksomat. Az idő eldönti igazam volt-e szerintem a nem is túl távoli jövőben...
Teljesen tankönyvszerű egy ilyen emelkedés után egy kis visszateszt... Én is jobban örültem volna ha zöldben zár, de így legalább még lehetett gyűjtögetni.
Őrmester részvényesek ide