Hat az ellenzek kinyalna a EU meg az USA ánuszát es egy esetleges putyin gyozelem utan kapnank a szakciot meg a segbe *urast h miert kuldtunk fegyvert katonat stb... csak a libsiknek sose volt erdeke a magyar vedelme mert ok a negereket buzikat 3 feju sarkanyikat jobban vedik mint a magyart. Sztem...
nem értem miről beszélsz??Nem ez a kormány a zsánerünk és semmilyen háborúról nincs szo!! De viszont már arról igen,hogy úgy teremtettünk pudligáré 1 millió munkahelyet,hogy közben pár száz ezer embert kiüztünk az országból!!
"Az ellenzék nagyon elcseszte, ez a helyzet, ezt nem akarjátok tudomásul venni" Az ellenzék nem tudott elcseszni semmit, a fidesz él vissza a hatalmával, hazugságokkal becsapta az embereket, ilyen ellenszélben nem lehet nyerni a fidexz ellen, senki, érted már, valszeg úgysem!
Nem hiszem ,hogy be lennénk szorulva a burkunkba! Egy csomó ember nem MZP re szavazott.Igy nem is tehet róla ,hogy miket mondott. Sajna ez van. Azt is leirták már ezerszer ,hogy a média ,hogy befolyásolja az embereket.
Szerintem meg te vagy nagy tévedésben meg itt nagyon sokan. Annyira be vagytok szorulva a kis véleménybuborékotokba, hogy meg sem halljátok mit mondtak és tesznek a politikusaitok, alapvető összefüggéseket nem vagytok hajlandóak tudomásul venni, így teljesen felesleges reagálnom a beírásodra. Egy tényt azért megosztok, ca. 7,8 millió emberből leszavazott a Fideszre ca. 3,1 millió, ez messze nem a többség. A 3,1 millió kb. 40%-a orrát befogva, undorral húzta be a fideszékre. Az ellenzék nagyon elcseszte, ez a helyzet, ezt nem akarjátok tudomásul venni. A múltkor beírtam, hogy miket mondott MZP, betettem a facebook bejegyzésének a linkjét, erre valamelyőtök jött azzal, hogy nem is mondott ilyet pedig tisztán és világosan ott van leírva a posztjában a hivatalos oldalán, hogy pl Orbán golyófogónak küldené a gyermekeket Ukrajnába. Ugyanazt a szemellenzős, begyöpösödött gondolkodást látom nálatok is, mint a fideszeseknél, így kérek egy kávét, hátradőlök és nézem a szánalmas vergődéseteket, ahogy lenovo fórumtársunk is. Sokszor leírtam már, ilyen hozzáállással a büdös életben nem fogjátok legyőzni Orbánt.
Szerintem olyan nekik,mint a forma 1 ben régebben Schumaher. Ő volt a nyerő autóban ,neki drukkoltak. De hasznuk nem sok volt belőle. Én legalább tudom ,miért nem szeretem a fideszt.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!