Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, volt miniszterelnök a Hír TV-nek adott exkluzív interjújában többek között elmondta, hogy a jelenlegi kormányzat megfojtotta a Széchenyi-programot, de a helyébe nem állított másik, meggyőző programot. A pártvezető a Jegybanktörvény módosításának, illetve a forint árfolyamának kérdésében is kifejtette érdekesnek mondható véleményét.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=47441
én csak Gyuriferikét láttam a kormánypárti híradóban, és ahogy vadul mutogatott, olyan volt mint Cippola, vagy akár egy igazi vezér negatív értelemben. ez a gáz..... OV is demagóg, de senki Ferkéhez képest
Hello b02szz01. Emlekszem a mesere a TV maci. Tenleg nagyon "sotet tonusu " mese volt ami azt illeti, bizonyara gyermekkori sotet tonusaimnak titkos melegagya lehetett. - errol jut eszembe, 20 evvel kesobb megismerkedtem , egy, jelenlegi baratommal, akinek az egyik kedvenc meseje volt, foleg vizualisan ertve .De a mese mondo szerepere terve, viccelsz ugye ? Ami azt illeti nem esett messze a tipped. Az illeto orszaggyulesi kepviselo volt, talan a Horn kormany idejen , ha jol tudom.De nem a Hiller "tonuskodott".
Törölt felhasználó2004. 11. 10. 13:15
1. ha látta valaki OV-t tegnap a tévében, annak eszébe juthatott a a sértődött gyerek nyávogása a játszótéren (pl millenárison hétvégén délután 1500 óra-kor megtapasztalható) 2. valaki adja át OV nak, GYf-nek, etc a következőket: - 'Not to be absolutely certain is, I think, one of the essential things of rationality.' - Bertrand Russell - 'Men who have excessive faith in their theories are not only ill prepared for making discoveries; they also make very poor observations.' - Claude Bernard süssön rátok a nap
az a tarsasjatek sajnos nem annyira oktatas, mint (akar) lehetne is. inkabb egy politikai propagandanak tunik (peldaul a gaz jarai minden csaladtol elvesz egy Suzukit, ez majdnem szo szerint igy le van irva, epp csak nem cselekvo szerkezetben).
Nagy érdeklődéssel olvastam, hogy egy, egyesek által teljességgel jelentéktelennek és hiteltelennek tartott, ráadásul ellenzéki politikus elejtett mondatán mennyit lehet vitatkozni. Nem tudom, hogy a hozzászólók közül hányan látták a beszélgetést, ezért megjegyezném, hogy annak nem a forint árfolyama volt a fő témája, hanem a magyar állampolgárság és a privatizáció.(Az sokkal érdekesebb volt !) A forint gyengítéséről Orbán csak pár mondatot beszélt és a végén hangzott el ez az általa frappánsnak gondolt kijelentés. (Egyébként lehet, hogy nem gyenge embert, hanem gyenge elméjű embert mondot, csak a gaz HÍRTV-sek megint megvágták :))) Szóval amikor mindenki által szeretve tisztelt, nagytudású és egyre népszerűbb kormánypárti politikusaink naponta akár többször is adnak ki magukból hihetetlen hülyeségeket (pl. Drazsé a társasjátékkal),miér t olyan nagy jelentőségű, hogy mit mond O.V.??
ez valoban nem jegybanktopik. . ez a topik az egyenlo merce probaja. . amikor kormanyparti politikusok hetente mondjak, hogy tul eros a forint, az rendben van. amikor egy ellenzeki politikus egyszer mondja, hogy a gyenge forint sem jo, mindjart Rakosi stb hasonlatokkal jossz, meg jo, hogy a demokracia nem kerult veszelybe. . termesz etesen mindezt csakis az elfogulatlansag jegyeben. . bullshit .
kedves elemes ez itt most nem Jegybank topik. Már többször írtam, hogy nem szeretem a menetközbeni játékszabálymódosítá sokat, tehát a Jegybanktörvény módosítással sem. Amit viszont itt müveltek az elkeserítö, az arról szól, hogy miért tapsoltak Rákosinak.
kanyisz, . az EKB allaspontja szerint nem indokolt a montan bovitese, az EU alapokmanyaval ellentetes az alelnokok levaltasa, es ha mindenkepp uj tagokat akarnak az MT-be rakni, akkor azokat idoben lepcsozetesen eltolva kell kinevezni. . a penzugyminiszterium allaspontja: orulunk az EKB allaspontjanak, amely lenyegeben nem ter el a penzugyminiszteriumt ol. . no elotted a lehetoseg, hogy demonstrald sajat megallapitasodat: "a vezér minden marhaságát képesek a hívek megmagyarázni" :-)) )))))))))))
Az a sötét demagógia amellyel a vezér minden marhaságát képesek a hívek megmagyarázni, az az igyekezet, hogy egy ma kimondott baromságot egy két évvel korábban mások által kimondott baromsággal próbáltok meg mentegetni megmagyarázza az egész 20. századot.
Hoj! . A "Több pénzt az embereknek" csak a hirdetés első fele volt... Ne felejtkezzünk el a másodikról sem: "Több pénzt az önkormányzatoknak!" :) . Továbbá klasszikusnak számít a 23 millió román is...
Orbán: "gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak"
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=47441