ma megfordult a fejemben h bukóval is eladom és lentebb több rv-t vissza tudok venni. de rem erre nem kerül sor. ha kiültem 590et akkor még birom egy kicsit.
nem jot össze sajnos :/..láttam az Elliott elemzéseket, ebből nekem az jott le, hogy már lassan a CD szakasznak kell jonnie, ami ugyebár felfelé mutat..lentebb írtam, hogy a hét közepe lehet a forduló..így marad a mozi és ülni kezeken
Szia! Azt mutasd már meg nekem is, nem emléxem, hogy írtam volna elemzést futurba...ellenben van belőle rvem ..valszeg kommenteltem valakiét..arra viszont biztos nem buzdítottam senkit, hogy adja el vagy realizáljon veszteséget.türelem!!.egy ilyen papírban 5-10% hullámzás akkár napon belül is lehet ha ennyit nem tudsz elviselni akkor javaslom hogy vegyél kincstárjegyet és hagyd a tőzsdét. Alap pokers mondás: ha nem tudod, hogy ki a balf@asz az asztalnál, akkor te vagy az!
OPUS Global Nyrt. Szégyelld maga gyuripapa . Ha nem egyezik másoknak a véleménye ,te írtad a szúk csoport kitilttatja. Elemzéseid semmit nem találtak el ,de te mindig!!! kimagyaráztad?
Opus Global Nyrt Forecast