Mar elkezdtem long iranyba gondolkodni. Sot, be is irtam par honap ota, tobbszor. Mar par honapja , az elso 382 teszt ota, az allaspontom "ovatos optimista". . Es meeg sokkal optimistabb leszek, amint kialakul a (c of Y) hullam, sot, eppen annyira, hogy annak a vege tajan, nos, ott beletegyem a labujjamat az elso kis pozicioba, amit mar szorosan figyelek Mert az alj utani elso (ii) hullam aljat akarom elkapni. De addig? Addig higgadt es objektiv elemzesre van szukseg. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20190826v00qtv89f.jpeg
Ja, mint a futuraqua pump & dump grafikonja...Aki veletlenul bevette a hülyeségét az azóta megfosztotta magát 50% hozamtol.. De volt ez így 4IG 2000nel és 4000nel is.
Azért azt vágod ha nem így lesz akkor szétszívjàk a véred.Én a helyedben elkezdenék gondolkozni a másik irányba is. Van a ló meg a màsik oldala mondás,ez nagyon érvényes rád.Túltolod nagyon!
Egyetertek, a piac nagyon felre tud arazni. OPi eseteben pl. a 800 durvan tularazott volt. De a forumozok ezt maig nem latjak be. Es az a szam meg mindig valamifele "varakozasi horgonykent" mukodik. . Ami durvan tularazott tud lenni, az tud durvan alul arazott lenni. Sot, valoszinu: az invesztori ugyanolyan szelsosegesen kilenghetnek a felelem fele, nint korabban a mohosag fele. Es OPI most kozeledve a realis arszinhez, ugyanugy kepes, es tul fog futni lefele, mint egy lejton lefele gurulo vasgolyo. Nem fog megallni ott, ahol kellene : az erteke nem allitja meg automatikusan ott. Ahhoz vevok kellenek.
Tobb mint 50%os korrekcio, 1 koruli BV, illetve ha igszak a megrendelesekrol az infok, akkor eleg jo FPE-vel nem tudom mi mast lenne erdemes venni most...13ks Otp-t, 425os Telekomot? A molnal dolgoztam no comment...persze barmi lehet..ki gondolta 2008ban hogy 1,2k lesz az otp pl?
Opus Global Nyrt Forecast