majd figyeljetek.382volt az alja.522ft ér a leanycegekkel együtt.A profitot termelő.Most ezt túl kell élni vagy elviselni.vagy vásárolni.Mivel termeli a profitot.kb 1200ft ér.Ezt a céget azért hozták létre hogy a fidesz közeli embereknek legyen hosszú távú megélhetési befektetése.Mivel az otp nem lehet most bedonteni mint annó a különadókkal.(jól akcióztak akkor biztos vagyok benne hogy fidesz tagok rájátszottak annó.Na még Akos vs Telekom.reszveny biznisz.)mivel most ilyen nincs nem is várható ideje Opus Konzum 4Ig nem játszani pénzt keresni.Es csak saját véleményem
Pompi és reinkarnacioinak figyelmébe ajánlom.senkise látja a jövőt.De egy biztos,azert verik le az árfolyamot hogy a külföldi bevasaroljon.Nem 314-350ft ér a teljes cég.hanem jóval többet.1200minimum.Azert verik le mert így több pénzt ki tudnak szedni ha eladnak mondjuk 15miliaerdert egy mondjuk Kínai befektetőnek.Varjad csak 200ft ra és ja és udvozlom a klón tarsaidat vagyis téged hulyegyerek
Érdekes pár hónapja még 270 is mondott.En nem vagyok képzett bróker.Mezei sima kisbefekteto.De látni lehetett hogy ott az alj.400ftnal. Valami 200000darab volt vetelen. ha jol emlékszem.Na ott belevettem.Na de jovot senki sem tudja látja.barmi lehet.Nagyobb a tér az emelkedés irányába mint lefelé.csak legyen vége a fuzionak még az Ep választásoknak
Opus elemzések 2.(avagy pompi mentes övezet)