Nem kell minden mögé béna összeesküvést gondolni. Megjegyzem: ráadásul egy broki max. azt tudja, hogy náluk mennyi stop van, a többi brokicég stopjait nem látja/tudja.
Hatalmas mennyiségekre gondolj és a nettóra. Mondok egy példát. Most látsz egy könyvet valamelyik Bue-ban. Beteszel egy stopot. Megmondod nekem, hogy azon az áron fog-e bekötni, amelyiken akarod? Tegyük fel, hogy igen, mert egy átlagos nap van és nincs játék benne.
Namost a CHF-ben 2011 óta ment egy játék egyre több szereplővel.Egyre több stop volt. Irdatlan mennyiség. Honnan lett volna ugyanilyen irdatlan mennyiség ugyanúgy vételen ugyanazon a szinten? Lehetetlent vártak.
Ezért voltak egyébként mérgesek páran a svájci jegybankra.
Köszi!
Értem.... " baromi sok stop volt és üres könyv lefele..." ez pedig nyilván nem tűnt fel a brókereknek... valahogy ugyanazt érzem, mint amikor a VW shortra gondolok...még 2008-ból... hiába, a történelem csak-csak ismétli önmagát
( mondjuk ott kis info hiány volt, ami jégre vitte őket)
re: Brókerek szopóágon link
"nagyon gyengék vagytok, eddig mindössze 3M forint összegben tudtatok ma kisbüfiket kirázni az OPIMUS-ból :))"
Egyre biztosabb vagyok abban,hogy valami nem stimmel veled.NEM LÁTOD,HOGY 11M FORINT ÖSSZEGBEN SZERETNÉNEK ELADNI ALSÓ LIMITEN,DENEM KELL SENKINEK AZ OPIMUS RÉSZVÉNYED.....
Ezt tényleg komolyan gondolod? Ha ez igaz, amiről az MNB nyilatkozott, akkor nemhogy ennek a cégnek van vége, hanem sok más cég is lehúzhatja a rolót, mert az ügyfelek lépni fognak.Ha pedig tőzsdei cég is benne van a buliban, akkor legjobb, ha távozik, mert úgy talán még a homályban reklámozhatja, hogy mennyit is érnek a papírjai. A BÉT-en szaart se fognak. :)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.