p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }
Tudod aki akkor
vett, amikor ti csődről, végjátékról enyelegtetek, az őszinte
mosollyal nézi az árfolyam hullámzását.
Idéztem néhányat
a hőskorból. Ha akkor valaki 200-körüli árfolyamról írt volna,
azt hülyének néztétek volna.
Végül is ki a hülye!?
p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }
Persze a bróker
nincs ingyen. De nyerni csak másoktól tudsz.
Aki nyer annak nem
gond fizetni a tőzsdével kapcsolatos költségeket.
Én pl. magasabb
ktg-eket is vállalnék, hogy ilyen rosszindulatú, nagyképű,
semmiből nem tanuló nickek (és követőik) pénzét zsebre vágjam.
olvastam
Viszont ha te is olvastad volna, amit leírtam, felfoghatnád, hogy egyetértek az ordenáré stílus kiszorításával, mindegy kitől származik.
Egyébként pedig ne akard áthárítani a felelősséged, konkréten Te vagy az egyik, aki mások piszkálásával és felbőszítésével igen sokat teszel a fórumok hangvételének leromlásáért.
Azt hiszem Makarenko szeretett volna téged
Exembexem! Menj vissza a mitingre van még mit tanulni tisztességből! A szabadság nem egyenlő a mértéktelenséggel, amit megengedsz magadnak a fórum részvényeseként!
Mint ahogy attól sem, ha valaki meg felfelé.....
Valahol nyilván gátat kell szabni az ordenáré kommunikációnak, remélem konzekvensen mindkét irányba ez történik majd.
attól, hogy valaki lefelé várja egy papír árfolyamát, nem kell kétségbeesni, és főleg nem kell személyeskedő poszokban kinyilvánítani a nemtetszést vele szemben
ha tovább folytatódik ez az ámokfutás a topikban, elkezdünk szépen kiltitani mindenkit, aki mocskot fröcsög a másikra.
"Megy a lecsóba ez is, hiába énekelgetik fel a kocsmatopikban. Konzum lassan limiten."
izéééé....most is mosoly?
Szeretnék gratulálni, reggel szép kört csináltál a Konzumban :))) tőled ez igazán nagy hőstett volt
"szemükben gyűlölet lobog, a szájukból pedig szennyvíz folyik" idézet Vonától , illik rátok a károgó trollokra mint te is vagy meg a sütis nő aki helikopterre cserélte az avatarját, :DD
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.