ne vásárolj náluk, és akkor nem gazdagszanak rajtad.....én pl. még soha egyetlen trafikba nem vettem semmit
Törölt felhasználó2017. 07. 20. 23:04
Én korábban meg mondtam,hogy nemsokára 40ft lesz!! Az rtl ma,meg is indította a lavinát a szabadeséshez!!!!! Valószínű,orbán is így akarta... Hisz lesz bűnbak,amiért zuhan!!!!!!!!!!! De legalább láthatták páran,hogy itt is lehet keresni sokat a tőzsdén,mint ahogyan az Usában! Viszont idehaza csakis a fidess hívőknek...(hoppá)! Addig is a trafikosok tovább és csendben gazdagodnak...
p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }
Látom jót kajoltok
egymás tenyeréből. :)
Mutyi, stb. Csak az
a lényeg, hogy jókat fanyalogjatok. :)
Elég régóta
csináljátok. Utóbbi időben nem sok babér termett. :)
(sziget, dupla tető,
stb. :D)
Lehet, hogy egyszer
majd észreveszitek, hogy a tőzsdén az árfolyam a lényeg. Azt
pedig ne nézzétek, mert még a végén rossz lesz a kedvetek.
Nekem pl. 3 ft környékén
pénznyelő elmagyarázta mennyi esélyem van akár csak 0-ban
kiszállni. (Ahhoz akkor 4x-ezni kellett volna az árfolyamnak.) Most
200 környékén gondolhatjátok, milyen őszintén mosolygok az
ilyen fanyalgásokon. :)
Van jó hír! "Eladja az Opimus a Holiday Resort Kresischberg-Murau 100 százalékos részesedését - jelentette be a társaság. A vevő a Konzum PE Magántőkealap, amely 13,4 millió eurót fizet az üzletrészért.
Az üzletrész értékesítése az Opimusnak 1074 millió Ft nyereséget teremt. Az értékesítéssel a társaság jelentős terhektől is megszabadul, tekintve, hogy a Holiday GmbH jelenlegi banki finanszírozásából eredően az Opimust - mint tulajdonost - korlátozott mértékű készfizető kezesség terhelte, mely az értékesítésre tekintettel megszűnik. A Holiday GmbH bankhiteléből adódóan konszolidált szinten is 6,8 millió euróval csökken a vállalatcsoport konszolidált kötelezettségeinek mértéke is, ezzel javítva a pénzügyi kitettség arányát az értékesítést követően." link
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.