Velem az élet csinálta csinálja ugyanezt, és most kicsit belekezdtem kis pénzzel a tőzsdébe is! Egyet akarok mindig szem előtt tartani, barmi is lesz, az élet szép! :)
Mivel ma úgyis ereszkedős nap van kicsit kínoztam magam és visszaolvasgattam a topikot.
Néztem mellé a csártot is :-)
39-nél vip kiszálló, 48-nál vip kiszálló, 74-nél na most jól ki lettetek tömve :-P
Mindenki ostoba és lúzer és nem ért hozzá, aki ilyen papírt vesz...
Szerintem most egy kicsit konszolidál az árfolyam, erősebb támasz alakul ki 180 és 190 felett, mivel ha belegondolunk a 2,5 millás darabbal 150-et simán átvitte és elrepítette 231-ig.. szóval én ezt próbálom egy "laza" korrekcióként felfogni. Megerősödik ez a szint vételekkel aztán indulhat fel 200 fölé.. augusztusig közgyűlésig meg még sok idő van.
Konzumnál ez valamivel "józanabbul" emelkedett
ez a tőzsde , egyszer baráti egyszer ellenséges , sokszor hektikus sokszor érdektelen . Engem a tőzsde a 23 év alatt megedzett ! Egyszer gazdagnak éreztem magamat ekkor jött egy hatalmas pofon utána meg csórikámnak .Nem szabad soha elszállni és soha hátradőlni . Az biztos , hogy az ember EGO-ját rendbe tudja tenni maximálisan , és el fogod tudni helyezni magadat a társadalomban. Ha nagy pénzt nyersz soha ne kérkedj és dicsekedj vele , büszke lehet rá de csak egy bizalmas szűk körben !
Milyen "nagyok"? Csak utólag derül ki. Ha innen ereszt a lufi, akkor bizony a kicsiket tömték ki. Persze ezt nem tudni előre. Lehet, hogy két hét múlva már 300 Ft-on áll az árfolyam.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.