hú de fogják bánni holnap, akik most odaadták.... múlt héten egyszer én is elgyengültem és beparáztam... de visszavettem, csak jobban jártam volna, ha ülök a ..... :))))
Teljesen elégedett vagyok ezzel az emelkedéssel! Én is jobban örülök a kiszámíthatóbb nyugodtabb emelkedésnek mint az ész nélküli napi limitekben! Az kellene megértenie az embereknek még, hogy majd ha a konzum netalán korrigál akkor Nekünk nem kell mert nem függünk a konzumtól, de vissza igen!
Törölt felhasználó2017. 07. 11. 16:14
3 milliár dforgalom
Törölt felhasználó2017. 07. 11. 16:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
én is úgy gondolom. Csak itt a fórumon van egy jópár "kedves" pf dolgozó, aki folyamatosan itt munkálkodik. Ha már itt bukták a műsort, akkor most megpróbálkoznak egy ilyen videóval... :)
Párhuzamba állítom az ilyeneket a kapitalizációról vallott nézeteimmel. Hiába dumál itt bárki bármit, ha mennie kell, menni fog, és ha meglesz a paksi hír, akkor aztán b*szhatja, aki nincs benne.
A csütörtöki infót előtt emelkedik a forgalom. Most vagy olcsón akarnak venni, vagy felpumpálják az árfolyamot, hogy aztán eladhassák magas áron. Nyilván az 1.opciót várjuk. :)
Egyenlőre sejtésem sincs, de próbálom összerakni a dolgokat! Érdekesek ezek 454-re végződő kötések is. Jelenleg úgy tűnik forgalat generálnak, gondolom azért, hogy vonzó legyen alapkezelőknek is a papír!
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.