Én csak a háromszöget látom most, de ha van benne fülescsésze is, az csak jó!
Opimus chart:
30 perces: link
Órás: link
Mielőtt valaki kérdezni, miért a rövid időtávok: Mivel van volatilitás, folyamatos kereskedés, így ezek is értelmezhetőek.
Olvasgattam a mindenféle hozzászólásokat.
Miért ne tarthatná valaki?
Miért ne kereskedhetne vele?
Miért "kellene" bármit is beírnia?
Kicsit izgatottabb a hangulat, mint tegnap. :-)
Viszont működésüket tekintve így jobb a szinergia. Ha van 20 céged, amit összevonsz, akkor nem kell 20 sleppet, meg 20 adminisztrációt fenntartani, illetve üzletpolitikailag is összehangoltabban lehet dógozni. Szóval jó az.
fogalmam nincs, mert fekete lyuk nekem - azt írtam hogy a bevétel logikusan nagy lesz
kb 400m + ra saccolok kérdés mekkora leírás leszsztem ez a kapitalizáció már bőven benne van
fronthatás topik
Már korábban kijött a hír, mielőtt kijött ide a Portfólióra, küldték e-mailben, ha fel vagy iratkozva a kibocsátói hírekre a Bét oldalán. Ha pozitív hír van, nagyon hasznos tud lenni ha előbb tudsz róla.
Ez inkább csak a működést egyszerűsíti. Logikus hogy minden általuk birtokolt médiacéget összevonnak a Mediaworks-be, így egy cégben összpontosul minden, nem 3-5-ben. Árfolyamra ennek hatása nem lesz, neutral.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.