Csináltam, tegnap. Ott a link a grafikonhoz. Ahogy megjegyeztem, ennél a papírnál sem jelent semmit a technikai elemzés, de az Econetnél anno (2006) bejött. Pusztán a grafikonból egy szűkülő ék alakzat látszik (lásd korábbi link) amiből az alakzat irányából következőleg egy kitörés várható uszkve 1 héten belül. ( át fogja törni a 140-es ellenállást?) Ha igen, akkor a következő szint valahol 205 környékén VALÓSZÍNŰ!!!Persze, ha kőzben kósza hírek terjednek el, hogy Paks2-vel nincs minden rendben, bio akármi ide, vagy oda esni fog mint a huzat. Bocs, ha kicsit (ál)tudományos voltam.
Figyelj csak én 5-6 éve emlékszem egy nagy túrásra, akkor raktak le csöveket, de egyáltalán nem biztos, hogy az volt. Nincs Pannergy részvényem és nem is volt, de ha tudok, utánanézek Neked.
Uraim (és hölgyem, vagy fordítva)!Ék alazat, ahogy azt már korábban is mondtam volt. (Babics Egontól tanultam :). Ha közben esetleg zavaró tényezők is jelentkeznének, a jóslásért felelősséget nem vállalok!
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.