karcsú. :-) Inkább délceg ? nő vagy férfi. :-)
Most pihi van. Az Opit már kibeszéltük és a történéseket.
Most nincs mit írni. (kereskedés).
Majd a következő szintél,mert akkor úgy is megint menni fog a "harc" . FEL---- LE. :-) :-)
Jajjjj !
Most értem el hozzád, a hideg kivert ,hogy megláttalak. :-)
Nem lehetett volna inkább egy Pamela Anderson "képet"?? Tegyük széppé a fórumozást oly formába is. :-)
Nehezen birtam a 9 evet. De itthon sem panaszkodom, sosem voltam nagy igenyu vki. A csaladomnak legyen mit enni es a lakas meg mar megvan...a tobbit lesz@rom :)
ÍRTAM ,hogy természetesen elhisszük, na kavarj.
Azért kérdezem,hogy akkor miért nem jött már haza 3-4 éve. Akkor sem volt jobb mint most és akkor idáig sem kellett volna a gyerekeinek ott élni. Érdekes ,míg ott volt addig élhető volt,most nem. :-)
Mindegy ,legyenek egészséges ,boldog gyerekei itt !!!!! De hogyan ?????????????????????????
Az én leányom ha hazajön két hét után már ...................................
A legtöbb ember,rosszkedvű,szomorú,kedvetlen. Mosolyt itt még pénzért sem nagyon kapsz. :-)
Például a gyűlöletkeltés miatt. Minden fél évben van egy "csoport" akit gyűlölni kell a Kormány szerint.
Témát hagyom,mert ez az Opimus fórum. Elnézést !
Én is most jöttem be egy negyedóra után: nem is az, hogy meleg van, hanem hogy iszonyú erős a nap + jó párás hozzá a levegő. Szó szerint égetnek a sugarak!
Természetesen elhisszük,,hogy 9 évet voltál Londonban,de haza jöttél,mert ..................
Akkor ,hogy bírtál ki ott 9 évet ????? Csak kérdezem. :-) És miért ?
Ha a pénzért akkor viszont örülj,hogy ott kereshettél.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.