Topiknyitó: Törölt felhasználó 2015. 01. 19. 14:03

OPIMUS  

Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.

Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2015. 02. 28. 12:01
Előzmény: #2256  Törölt felhasználó
Igen! Ez a harmadik kockázat,hogy kivezetik a tőzsdéről.Ezt az előző hozzászólásomból kifelejtettem.

Semmi ellentmondás nincs abban amit írtam.Az Opimusban 15 forinton nincs akkora kockázat mint amekkora volt a biztosan becsődölő Fusoban 30 forinton.
Ebben mi nem stimmel szerinted?

Egyébként ki kell,hogy ábrándítsalak.Én nem pénznyelő vagyok.Ő belevett 12 forinton mert mint írta ő egy speki aki ha jó beszállási pontot lát akkor beszáll egy skalpra.
Én ELVBŐL nem veszek se Opimus részvényt se hozzá hasonló tolvajrészvényeket függetlenül attól,hogy épp mennyi az ára.
Lassan mondom,hogy te is megértsd: Nem vettem 15 forinton és akkor sem fogok venni ha esetleg leesik 10 forint alá.
Törölt felhasználó 2015. 02. 28. 11:56
Előzmény: #2258  Törölt felhasználó
fci a botrány kitörésekor 18 ft-os árfolyamnál:

(#1489) Re: az MNB is hibázott akkor? Dehogy!
Értékelés: 0
előzmény (#1484: luiguzi) | válasz erre | kedd, 11:32
Ne esik le még mindig,hogy csaltak,loptak,hazudtak.
Mi garantálja,hogy nem hamis az Opimus mérlege.Elárulom neked:SEMMI !
fci

és fci Pozícióban 15 ft-ról:

"(#2247) Re: adjátok nekik ma is? hadd adják a spekák...
előzmény (#2246: Mehet) | válasz erre | Ma, 09:45
Nem olvastam de örülök annak,hogy most már képes vagy belátni és észrevenni ha hibás döntést hozol.Szerintem a tőzsdén ez a legfontosabb ha hosszútávon nyereséges akarsz lenni.
Azért az Opimus 15-ön nem ugyanaz,mint 30-on a Fuso.Itt komoly az árbevétel és nyereség is van.A Fuso pedig egy árbevétel nélküli cég volt ahol szinte a teljes saját tőke szellemi termék volt.Két kockázatot viszont látok benne.Az egyik,hogy elkezdenek ők is apportozni.Ha ez bekövetkezik akkor rögtön dobni kell.A másik,hogy nem tudni mi lesz a BC-nél lévő 16,5 millió részvénnyel amit a felszámolónak el kell adnia.Elképzelhető hogy tőzsdén adja el ami még jobban lenyomja az árat de az is lehet,hogy egy tételben sikerül valakinek elpasszolnia.
fci"

a cég ugyanaz, Opimus nyrt, az árfolyam és a részvényesi érdek változott, most azt szeretné, hogy eladhassa 22-25 ft között. tegnap óta nem hamis a mérleg :)
Törölt felhasználó 2015. 02. 28. 11:53
Előzmény: #2257  Törölt felhasználó
(#1545) Re: az MNB is hibázott akkor? Dehogy!
Értékelés: +2
előzmény (#1543: lvegh) | válasz erre | kedd, 13:45
Végre valahára megy a lecsóba a Phylaxia-Opimus.Fél év múlva ez már nem lesz tőzsdei cég az biztos.
Az összes többi tolvajrészvényt is ki kellene vezetni a tőzsdéről.A Hunmining kivezetésével remélhetőleg egy új időszak veszi kezdetét a BET-en
fci
Törölt felhasználó 2015. 02. 28. 11:50
Előzmény: #2256  Törölt felhasználó
ubndorító amit fci művelt. eldobatta sok szerencsétlennel, ilyen beírásokkal mint ez:
(#1556) Re: az MNB is hibázott akkor? Dehogy!
Értékelés: -1
előzmény (#1553: _penznyelo_) | válasz erre | kedd, 13:59
Szvsz hamis a mérleg mind árbevétel mind nyereség tekintetében.
fci

aztán ma már szerinte:
"Azért az Opimus 15-ön nem ugyanaz,mint 30-on a Fuso.Itt komoly az árbevétel és nyereség is van."
Törölt felhasználó 2015. 02. 28. 11:47
Előzmény: #2247  Törölt felhasználó
micsoda pálfordulás! és még ti dumáltok! pofám leszakad!

kedden még ez volt a véleményed:
(#1595) Re: BC vs. OPIMUS
előzmény (#1593: luiguzi) | válasz erre | kedd, 15:04
Az Opimus kizárólag azért van a tőzsdén mert a BudaCash bűnöző tulajdonosainak ez volt az érdeke.Most ezek az "üzletemberek" mennek a sütőbe.Szerintem igenis fennáll az esélye annak,hogy ezek után kivezetik a BET-ről.
fci

ma meg már ez:
"Azért az Opimus 15-ön nem ugyanaz,mint 30-on a Fuso.Itt komoly az árbevétel és nyereség is van.A Fuso pedig egy árbevétel nélküli cég volt ahol szinte a teljes saját tőke szellemi termék volt.Két kockázatot viszont látok benne.Az egyik,hogy elkezdenek ők is apportozni.Ha ez bekövetkezik akkor rögtön dobni kell.A másik,hogy nem tudni mi lesz a BC-nél lévő 16,5 millió részvénnyel amit a felszámolónak el kell adnia.Elképzelhető hogy tőzsdén adja el ami még jobban lenyomja az árat de az is lehet,hogy egy tételben sikerül valakinek elpasszolnia"

Öregem, mint a szélkakas!
mennyit vettél 15-ért?
Csak megsúgom, az Opimus 90%ban apportból áll. a helydben nem is vettem volna 15ért sem, mert nagyon drága, arról nem is beszélve, ha kiöntika budacash 16 millió részvéyét 2 ft lesz az árfolyam! :)

Törölt felhasználó 2015. 02. 28. 11:43
Előzmény: #2254  Törölt felhasználó
Lavegh már az előző társaság maffia munkáját is segítette bogarként.
Törölt felhasználó 2015. 02. 28. 11:16
Előzmény: #2252  Törölt felhasználó
Ismétlem: szervezett bűnőzésben elkövetett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó gazdasági bűncselekmény sorozat köthető a Phylaxia (jelenlegi nevén OPIMUS) cégcsoporthoz.

A mostani vezetés tudott a "múlt-ról", csak hát a cimbiket nem jelentik fel.

Induljatok ki abból, ha a Buda-Cash-t zárolták, amihez hasonlóra nem nagyon volt példa Mo-on, és ha a BudaCash-en keresztül jöttek az apportok, és ha naponta olyan jelenik meg az interneten hogy ezek bünőzők, akkor érdemes-e ebbe a csoportba fektetni.

Ti ha vezetőség lennétek, elismernétek hogy IGEN, LOPÁSBÓL, CSALÁSBÓL VAN A PÉNZ, DE VAN MÉG 300 millió hamisan felértékelt részvény 15 FT-ért amit szeretnénk a ti pénzetekre beváltani?

LAVEGH? Te ilyen becsületes lennél?

Föleg ha milliárdos csalásokat csinálsz? mert ugye ez jellemző a bünőzőkre, hogy szétkürtölik magukról hogy IGEN, LOPOK, HIVJATOK RENDŐRT!
Törölt felhasználó 2015. 02. 28. 11:10
Előzmény: #2249  okinava
Hazudoznak! Pintér egy interjúban elmondta,hogy gyakorlatilag övé a cég.(papíron lehet,hogy nem de strómanokon keresztül bizonyosan)

"– Lesz egy nagy fő tulajdonos, vagy több fő tulajdonos, de szálak egy kézben futnak majd össze?

P. Z.: A szálak, ha nagyon szigorúan vesszük, akkor egy viszonylag jól körülhatárolható tulajdonosi körnél csoportosulnak, ugyanakkor nyilván mindenki megőrzi az identitását. Attól, hogy egy portfólió-társaság elemei lettek ezek a cégek, attól még önálló menedzsmenttel, önálló cégként fogják élni az életüket. De nem titok, a sajtóban is sok helyütt megjelent, hogy én személy szerint komoly szerepet játszom. Én építtettem például a szállodát, vagy vásároltam meg az iparvállalatot annak idején."
link
Törölt felhasználó 2015. 02. 28. 11:07
Előzmény: #2249  okinava
Ha te csinálnál egy csalást, akkor benne tartanád a pénzed?

Ugye te is első alkalommal megszabadulnál a tőzsdén a részvényeidtől?
Törölt felhasználó 2015. 02. 28. 11:06
Előzmény: #2234  Törölt felhasználó
Abból a több ezer kisbüfiből lesznek majd a károsultak.
Azoknak a pénze fog átkerülni ahhoz a pár nagybüfihez, aki a vezetőséghez köthető. Utána a vezetőség, aki ingyen látja el a feladatát, majd attól a pár nagybüfitől kapja a jutalékot...

Ez ma magyarország, nyilt bűnőzés büntetlenül.

Törölt felhasználó 2015. 02. 28. 11:03
Előzmény: #2232  karildo
Az OPIMUS csoportnak arról kéne nyilatkoznia, hogy a szervezett bűnőzésben elkövetett büncselekményeikből (a részvényesek pénzének kiforgatása) hogyan tömték ki egymás zsebét.

Ez egy utolsó tolvaj banda. Ha ellopok 5 milliárdot, én is tudnék belőle venni hotelt, csinálni működő vállalkozást.

Mikor merik felvállalni a gazdasági büncselekményeiket? szarházi vezetőség

okinava 2015. 02. 28. 10:14
Pintér Zolika nem rendelkezik részvénnyel. Röhögnöm kell.
okinava 2015. 02. 28. 10:13
Az OPIMUS GROUP Nyrt. (Cg. 01-10-042533, továbbiakban: Társaság) vagyonkezelői tevékenységének megfelelően több leányvállalat befolyásoló részesedéssel rendelkező tulajdonosa. A Társaság részvényei hosszú idő óta a Budapesti Értéktőzsdén kerülnek forgalmazásra, gazdálkodási és működési adatai nyilvánosak. A hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően a Társaság meghatározott időszakonként közzéteszi az 5% feletti tulajdoni aránnyal rendelkező részvényesei nevét, és e körben tájékoztatást ad a részvényesek személyében beálló változásokról.

A Társaság által vezetett részvénykönyvi adatok alapján megállapítható, hogy jelenleg három részvényes tulajdoni hányada haladja meg az 5%-ot, és együttes részesedésük nem éri el az alaptőke 33%-át. A Társaságban a BUDA-CASH Brókerház Zrt. részesedése 5,25%, Pintér Zoltán nem rendelkezik részvénnyel.

A részvények jelentős hányada több ezer részvényes tulajdonában van.

A Társaság igazgatótanácsa független tagokból áll, a BUDA-CASH Brókerház Zrt. tisztségviselői, illetve azok hozzátartozói nem tagjai a vezető testületnek, illetve a Társasággal semmilyen jogviszonyban nem állak.

A Társaság többségi tulajdonában álló leányvállalatok önállóan, külső befolyástól mentesen és eredményesen folytatják tevékenységüket. A gazdálkodásukhoz esetenként szükséges külső finanszírozást nemzetközi tulajdonban lévő nagybankok biztosítják. Az érintett társaságok törlesztési kötelezettségeiknek gazdálkodási eredményeikből, külső források igénybevétele nélkül, határidőben eleget tesznek.

A Társaság többségi tulajdonában álló Wamsler SE, Csabatáj Zrt., Hidasháti Zrt., Holiday Resort Kreischberg Murau GmbH, valamint az 50% részesedés mellett működő EURO GENERÁL Zrt. 2014-ben nyereséges gazdálkodást folytatott, melyet a közeljövőben nyilvánosan közzétételre kerülő beszámolók is alátámasztanak. A Révay 10 Kft. által működtetetett irodaház csaknem teljes kihasználtság mellett pozitív üzemi eredményt ért el, és a CIB Bank Zrt. felé fennálló hiteltartozását pontosan teljesíti.

A Gazdasági Rádiót üzemeltető MŰSOR-HANG Zrt.-ben a Társaság részesedése 2014-ben megszűnt.

Részvényeseink értékpapírjai biztonságban vannak, a Társaság és leányvállalatai működése hosszú távon biztosított, erre tekintettel a részvények tőzsdei árfolyama várhatóan rövidesen ismét a jelenleginél magasabb, reális értéket tükrözi.

A BUDA-CASH Brókerház Zrt.-nél vezetett értékpapírszámlák ideiglenes zárolását követően a részvények korlátozás nélkül forgalmazhatók, illetve más pénzügyi vállalkozás által vezetett értékpapírszámlára vezethetők át.

OPIMUS GROUP Nyrt.
Törölt felhasználó 2015. 02. 28. 09:45
Előzmény: #2246  Mehet
Nem olvastam de örülök annak,hogy most már képes vagy belátni és észrevenni ha hibás döntést hozol.Szerintem a tőzsdén ez a legfontosabb ha hosszútávon nyereséges akarsz lenni.
Azért az Opimus 15-ön nem ugyanaz,mint 30-on a Fuso.Itt komoly az árbevétel és nyereség is van.A Fuso pedig egy árbevétel nélküli cég volt ahol szinte a teljes saját tőke szellemi termék volt.Két kockázatot viszont látok benne.Az egyik,hogy elkezdenek ők is apportozni.Ha ez bekövetkezik akkor rögtön dobni kell.A másik,hogy nem tudni mi lesz a BC-nél lévő 16,5 millió részvénnyel amit a felszámolónak el kell adnia.Elképzelhető hogy tőzsdén adja el ami még jobban lenyomja az árat de az is lehet,hogy egy tételben sikerül valakinek elpasszolnia.
Mehet 2015. 02. 28. 08:50
Előzmény: #2244  Törölt felhasználó
úgy van igazad van ott akartál lebeszélni. nagyon elfogult és elvakult voltam na meg mohó.
önmagában véve bármelyiket is nagyot hibáztam.
azért a magatartásomért a MOL topikban kértem Tőled elnézést kb.:12100-as MOL árfolyamnál.
lehetséges, hogy nem olvastad. ezért most ismételten elnézésedet kérem.
léptem:) lehet majd később benézek.
Törölt felhasználó 2015. 02. 27. 22:48
Kíváncsi lennék most is a véleményedre. De nagyon eltűntél.
Törölt felhasználó 2015. 02. 27. 20:54
Előzmény: #2241  Mehet
Nem a MOL-ban,hanem a Fusoban próbáltalak lebeszélni arról a szarról 30 körüli árfolyamnál.
Törölt felhasználó 2015. 02. 27. 20:42
Előzmény: #2242  Mehet
Így már rendben:)
Mehet 2015. 02. 27. 20:33
Előzmény: #2240  Törölt felhasználó
ez is így van és bár idézni nem tudom de amit Te írtál tegnap de eléggé tanulságos volt számomra.
(mire is gondolok? mikor veszek meg egy tolvaj papírt és meddig is tartom) amúgy maximálisan egyezik ebben a véleményünk.:)
Mehet 2015. 02. 27. 20:29
Előzmény: #2239  Törölt felhasználó
Tőled én már elnézést kértem ha jól emlékszem a Mol topicban de ez talán nem is lényeges.
bárki bármit benézhet...hibátlan ember nincs...

Topik gazda

fci
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek