A 2014. év eloszlását vizsgálva jól látható, hogy csupán a harmadik negyedévben több bevétel
(6.227 M Ft) folyt be, mint az év első félévében (5.244,8 M Ft). A teljes vállalatcsoport az év első kilenc
hónapjában 11.471,8 M Ft bevételt realizált, melyhez 809,9 M Ft EBITDA eredmény párosul.
Az értékesítésből származó bevételek 64,9%-a a nehézipari, 19,8%-a a mezőgazdasági szegmensnél
folyt be, éppen ezek két szegmensnél a bevételek majd 70%-a az év második felében jelentkezik, amely
tovább javítja az év végi eredményt.
A kiegyenlítetlen bevételeloszlás és a működési költségek első félévében történt nagyarányú
lecsapódása következtében a 2014. első kilenc hónapjának üzleti eredménye 164,6 M Ft, tehát csupán a
harmadik negyedévi tevékenység során elért eredmény (598,2 M Ft) messze felülmúlta a félévit. Az év
második felében folyamatosan javulnak a cégcsoport eredményei, a félévi -658,8 M Ft veszteséggel
szemben az adózott eredmény 2014. első kilenc hónapjában jelentősen mérséklődött (-114,7 M Ft).
További nagyfokú eredménynövekedés prognosztizálható az év utolsó negyedévében is.
15ön akartam irni 14en nem is volt 100000nyi forgalom
16on me tudtál és 17en sem eladni 100000et
csak 15ön. de annyi meg nem forgott alatta amivel 300000ftot egymagad kereshettél
menj vissza a térre homokozni :)
baromság, mert már nyelő is eladta az 50ezrét. te nem vehettél 100ezret 12n maximum 13on de inkább 14en
16on alig volt forgalom 100ezer körül de azt sem csak te adhattad mert több részletben jött össze.
nem csak speki vagy hanem egy nagy kamus is :)
Mindig mondtam, hogy én csak egy kibaszott speka vagyok, de most már biztos!!!!
Eddig 300.000,- Ft-ot kaszáltam ezzel a szarral, a qrva anyjukat!!!
:)))
Igen, jó ez a nap, mert tegnapi olaj longom szépen hozott, és nekem ez a 20 k is jó pénz, illetve régen volt akkora nyerő szériám, most most. Épp most néztem vissza, az utóbbi két hétben 46 kötésem volt. 45 öt zártam nyerőben, és csak 1-en buktam, ott is csak a brokidíjat.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.