Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
Tudta?
"számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket, és nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük."
Orbán doktor beszéde az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlésén
Törölt felhasználó2016. 08. 15. 12:55
A háborúkban milyen sors is várt az árulókra... főleg arra aki eladja magát aprópénzért, már elfelejtettem. Petőfi mint modern liberális értelmiségi melyik oldalon is állt?
Liberálisok a kvóta-népszavazásról: Álljunk bele az igenbe! link
Fodor doktor az országyűlésben ül és gombokat nyomogat.
Rábízhatunk-e ilyen alakokra egy olyan komoly döntést, amiről kiírták a népszavazást?
Vagy Farkas Flóriánra vagy Mengyi Rolandra? Bennük az a közös, hogy mindkettőjüket megilleti az ártatlanság vélelme. Még megilleti.
Évek óta mondom h ez az ember elvtelen és egy szélkakas díszpinty.
Egy dolog vezérli: oda fordulni, ahonnan pénzt vár, akkor is ha emiatt teljesen szembe kell fordulnia az 1 héttel korábbi önmagával. A hívek már láthatóan megszédültek a sok forgolódásban :))
"nem működik az EÜ? "
"Hosszú volt a várólista, magát műtötte meg a férfi
Visszér műtétje helyét mutatja Seres István. Az 57 éves rokkantnyugdíjas saját magán végezte el a beavatkozást. Egy penge és két injekciós tű segítségével egy vérrögöt távolított el lábából, teljes titokban, családja tudta nélkül vasárnap este ebben a kis kerti faházban. "
Nem működik.
"Hogyan tartanád vissza az orvosokat a magasabb fizetésért való munkavállalástól? "
Egyszerűen, megemelném a fizetésüket.
"idehaza is magasabb (kintihez közelítő) bért fizetnél? "
Ez vita trágya, hogy mennyire kell emelni a fizetést.
"Ma, 11:38 - Re: mindennek ára van....
hanem működő egészségügyre, nem kivándorolt orvosokkal. Szerintem ez nem orbán rugdosás, hanem egy sima kritika."
nem működik az EÜ?
Akkor Londonból miért járnak haza gyógykezelésre,szülni a kint élő fiatalok?
Hogyan tartanád vissza az orvosokat a magasabb fizetésért való munkavállalástól?
idehaza is magasabb (kintihez közelítő) bért fizetnél?
nem okoznál ezzel bérfeszültséget a közalkalmazotti,köztisztviselői munkavállalóknál?
"nem okoznál ezzel bérfeszültséget a közalkalmazotti,köztisztviselői munkavállalóknál? "
Ez már most is van. A kormányablak vs okmányiroda, önkormányzat.
Bérfeszültség értelmezhetetlen egy orvos és egy kormányablak ügyintéző között.
arra próbáltam rámutatni,hogy ezen a felületen továbbra sem a "szakmai" beszélgetés a "menő" hanem a kormány "rugdosása". "
Te egészen biztos vagy abban, hogy a kormány és orbán szakmai kritikáját te nem tekinted rugdosásnak?
"A jelenlegi rendszerben csalódott, a kormányt,fidesz-t orbánt gyűlölő ,így teljesen elfogult a valóságtól elrugaszkodott már a tényeket is "elhazudó" frusztrált emberek tömege ront egyből valakire aki nem az meri leírni:
PATÁSZORBÁNTAKAROGGY! "
Ez most megint egy sértődött orbán féltés részedről.
"kérd meg valamelyik ismerősödet aki nem ír ide,hogy olvasson végig egy napi "termést" és hallgasd meg a véleményét.
akkor talán megérted.
talán....."
Ezt pl te is kipróbálhatnád, egész hamar belátnád az orbán iránti elfogultságodat.
Pl sokszor leírtam, hogy a mai egészségügy és oktatás mellett egy darab stadiont nem szabadna építeni állami pénzből. Hiszen a többségnek nem állami pénzből épült stadionokra lenne szükség,hanem működő egészségügyre, nem kivándorolt orvosokkal. Szerintem ez nem orbán rugdosás, hanem egy sima kritika.
arra próbáltam rámutatni,hogy ezen a felületen továbbra sem a "szakmai" beszélgetés a "menő" hanem a kormány "rugdosása".
Többször próbálkoztam több területnél is beszélgetést kezdeményezni az éppen aktuális problémáról és a második harmadik hozzászólás már a fidesz szidása volt.....
akkor miért lenne értelme bővebben beszélni róla?
Többször próbáltam, sikertelenül.
Itt a normális beszélgetésnek nincsen "jövője"!
A jelenlegi rendszerben csalódott, a kormányt,fidesz-t orbánt gyűlölő ,így teljesen elfogult a valóságtól elrugaszkodott már a tényeket is "elhazudó" frusztrált emberek tömege ront egyből valakire aki nem az meri leírni:
PATÁSZORBÁNTAKAROGGY!
kérd meg valamelyik ismerősödet aki nem ír ide,hogy olvasson végig egy napi "termést" és hallgasd meg a véleményét.
"VAN ÉLET SEMLEGESKÉNT IS! "
Hahaha.
Mi van ha púúútyin elzárja a gázt, ha nem úgy ugrálunk, ahogy ő szeretné?
Mi van ha az Audi, Mercedes, Opel rájön, hogy az EU tag Romániában van elég munkaerő az összeszerelő üzemhez. Tudom akkor az emberek akik elvesztik az állásukat éljenek szerényebben és nyugdíjasoknak is elegendő lenne a fele, a mostani nyugdíjnak, és beteg emberek hozzátartozójának sem kell ápolás díjat fizetni.
"na látod,én ebből az EU-ból nem kérek!"
Vagy ez EU-ból kérsz, vagy púúútyinból.
Mi nem vagyunk olyan erősek mint Svájc.
Oroszoknak a gáz miatt vagyunk kiszolgáltatva, az EU-nak meg a gazdasági kapcsoltaink miatt.
Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319