Röviden, mint ( remélem ) jóval tapasztaltabb e téren összefoglalom.
Férjecskéd hithű mohamedán, természetesen lehet még 3 nyuszikája, bár pont ezen a néven nem biztos.
Ha félreértettem volna ( elképzelhető, de meg nem engedett ) és a pocikádban bújkáló kis nyuszkóról van szó, nyugtasd meg, hogy most még nem indulhat ugyan a második program, de a gyártási elveken mindíg lehet tökéletesíteni, tehát teljes gőzzel :::)))
Drága nyuszkó, meg vagyok hetve-hatva Tőled, ezért nem kapsz ki, h. az eine klleine nachtmusik dudorászása helyett a nemlétező hős egri Dobó Katicákat alakítod.
Sőt, ha még nem rugdos a pici, hálából ingyen és bérmentve besegíthetek olyan induri, pindurikat, ha akarod:))
az nagyon izgalmas lesz! név választás. nálunk a kislánynak a második neve a születéde előtt 45 perccel lett meg.
a helyzet elég bíztatónak tűnik a pozija szempontjából, a piac nagyon ideges, rángatózás van. libikókát játszunk.)
Minden tökéletes, a következő vizsgálaton már a nemét is megtudjuk. Pozi változatlan, sikerült jól beragadnom. Itt voltam egyébként, olvastam is Önöket, de nem volt kedvem szólni.
röviden összefoglalom.
régen jókat vitáztam vele a politikába, még tetszett is a stílusa.
multkor megszólítottam, elküldött. utána meg én öt.))
na ennyi.
hogy van Kedvesem?
minden érdekel. pocilakó, pozik. ))
röviden összefoglalom.
régen jókat vitáztam vele a politikába, még tetszett is a stílusa.
multkor megszólítottam, elküldött. utána meg én öt.))
na ennyi.
hogy van Kedvesem?
minden érdekel. pocilakó, pozik. ))
Nyuszika
mivel Ön látszólag eltünt, én meg ígértem, így teljesítem.
pár szót a pozikról., meg egyébbről. és itt találkozunk.
a hantagéza leleplező hadművelete hibátlan volt!))