ezt a topikot kizárólag azon kedves kollegináknak, kollégáknak hoztam létre, akik grafikonok, indikátorok segítségével kereskednek.
Számomra elég annyi is, ha xy ember mások megsegítésére beírja az éppen aktuális (ne adj Isten real-time) értékeket, állapotokat a különböző indikátor(ok) esetén...megsegítve ezzel a többieket. Én a magam részéről igyekszem segíteni másokat és beírni adatokat (leginkább kereskedés közben és leginkább szélsőséges helyzetekben, aikor viszonylag könnyebben meghatározható ill. valószínűsíthető az elkövetkezendő irány)
Bármely papír, bármely indikátor értéke, állapota beírható ide!!!
HA TE ...egy olyan ember vagy, aki utálja a technikai megközelítést, az kérem ne írjon ebbe a fórumba!
HA TE ...azt állítod és csakis arról tudnál ide írni, hogy a TA ilyenkor nem működik, akkor kérlek ne írj ide!
HA TE ...azt állítod, hogy a TA csak a múltat jelzi, akkor kérlek ne írj ide!
...ne csak kritizálj, hanem mond meg konkrétan, hogy mivel mi a gond és, ha már kritizálásra van erőd, akkor egyúttal tedd hozzá az építő jellegű KONKRÉT véleményedet is!!!
köszönöm!
Arany Long certi 837 dolláron vételi jel, 887 dolláron eladási jel.
Dax short certi 4990 ponton vétel, 4830 ponton eladás.
Bármelyik részvény:
Nem látok vételi jelet.
Nekem ennyi elég is.
Ja, és a trendet ne feledjétek, az arany longol, a dax shortol.
...tehát ennyire szimplán, tisztán, aki ismeri, érti, tudja a TA-t az úgy is tudja miket jelentenek ezek az értékek,
ha meg valaki nem tudja,nem ismeri,nem érti, de beválik neki, akkor használja egészséggel,
ha meg valaki nem érti, nem tudja, nem ismeri, akkor az ne pont itt akarja megérteni!!
NYERŐAUTOMATA
Számomra elég annyi is, ha xy ember mások megsegítésére beírja az éppen aktuális (ne adj Isten real-time) értékeket, állapotokat a különböző indikátor(ok) esetén...megsegítve ezzel a többieket. Én a magam részéről igyekszem segíteni másokat és beírni adatokat (leginkább kereskedés közben és leginkább szélsőséges helyzetekben, aikor viszonylag könnyebben meghatározható ill. valószínűsíthető az elkövetkezendő irány)
Bármely papír, bármely indikátor értéke, állapota beírható ide!!!
HA TE ...egy olyan ember vagy, aki utálja a technikai megközelítést, az kérem ne írjon ebbe a fórumba!
HA TE ...azt állítod és csakis arról tudnál ide írni, hogy a TA ilyenkor nem működik, akkor kérlek ne írj ide!
HA TE ...azt állítod, hogy a TA csak a múltat jelzi, akkor kérlek ne írj ide!
köszönöm!