Felfelé gyakorlatilag csak a 73-as csúcs tartja, onnan viszont bármi lehet. Számold ki a rizikó / potenciális profit arányt mondjuk 98-as célárfolyammal...
Ja ok akkor a kisbüfik, egymást kirázzák nagyok meg kicsipegetik. Lehet papírt gyűjtögetni. Majd hétfőn mindenki várja az emelkedés szépen lehúzzák az árfolyamot,azt kell elcsipni. Nagyok fél évig nem foglalkoznak vele akkor mindenki itt fog ragadni Bene? Nekem lentebbről kell mert nem akarok évekre beragadni.
figyelj, ha rommá akarták volna szakítani, akkor valszeg megtörtént volna már, volt lehetőség ma rá legalább 3-4-szer, de nem így történt. szóval pánikra semmi ok. én attól féltem, hogy ma szétbasszák az árfolyamot, de rengeteg részvény cserél gazdát 60-61 környékén. Aki az alattról van, az dobta volna, ha akarja, a felettiek meg tartják. jó helyen vagyunk.
Kedves Csaba! Mint tudjuk, ahhoz, hogy sok részvény
vegyenek nagyon nagy forgalom kell és ez emelkedést vált ki. Azokon a
napokon, amikor 200-500 milliós forgalom volt akkor emelkedett az
árfolyam és vették . Van egy két nap a múlt pénteki és a mai is ilyen
nem veszi nagy tételben nevezzük úgy hogy úgy Nagybüfi.Ezeken a napokon csak a kicsik adnak vesznek és nézik hogy miért nem megy feljebb, mikor könnyen ki lehetne kapni a könyvet .Lehet látni, hogy ma csak éppen az átlagnál van a forgalom.
NUTEX részvényesek topikja