El lett cseszve ez a papír, sok napizók rámentek. Nem szabad lett volna visszaengedni. 50 en megveszi rától 100 ezer darabot 65 ön ellővi, ott van másfél Misi. Ezt már meglehetett párszor játszani. Visszanézve már nem emlékszem napon belül 2x ment a hullám. Napizos papír lesz ez(az is), csak óvatosan azzal is.
Figyelgetem a kereskedést, melyik papírt nyomják le, akkor kell rátolni. Nem jó ebből sokat venni el kell tudni adni is. Opust szidták 276 volt pedig figyeltem, nem vettem, másnap ment fel 30 pont kb,le volt nyomva. Enefi, set, autowallis,lent vannak,gyűjtögetni jó. Első kettőbe milliárdos bevételekkel tesznek be céget, walis meg meglep lesz,le van szórítva.
Pontosan ez az érdekes benne! De még mindig nincs bejelentés Pl 5% feletti részvényszám, vagy bármi. Nem értem ezt, de igazából mindegy. Nem érték el?Várok tovább. Egy év várakozás után már van türelmem még várni. Majd eljön az eladás ideje is! Remélem 3 számjegyű lesz! Yo éjt mindenkinek!
Itt is biztos lesznek még jó beszállók. Valaki itt írta, pár millióval le lehet vinni 40 re,utána vissza húzzák. 40 ig nem megy le, de valamennyire vissza fogják engedni. Azt kell majd eltalálni. Tegnap 47-51 lehetett gyűjtőgetni. Nem szeretek beragadni. 100 ezer feletti eladásokkal,lenyomják az árfolyamot. Beállnak 100 ezekkel alulról, hogy utána kiveszik. Átlátszóak. Tegnap fentről nyomták le 46 ig, Holnap meddig lesz lenyomva 50 55.
49,50 ről voltam,múltkor nem adtam el ,lement még vettem hozzá,mert ilyenkor mikor beszakad nem eladni kell venni hozzá ,hígítani kell. SET rali fog 11-én jönni. Többmilliárdos céget visznek bele. Legalább ott megmondják,hogy mi várható,de itt???
tökkkéletes!!! Jobb nem is kell!! Bekorrekcioztunk mindent, holnap mehetunk fel, az utolso limites napon. Aki akarta ma dobta, aki akarta ma vette. Izgalmas nap volt a tegnapi limites nap utan. Ma nem szakadtunk be, sőőt 6% pluszban zartunk! A 60 eros tamasz lett. Holnap tovabb fel, ami latszik a grafikonbol is. Ja, es csaba40 es seregelyesi is koron kivul vannak. Otthon var a pezsgom emiatt 😛 Hajraa Nuti!
NUTEX részvényesek topikja