A nagy tavaszi mozgásra és a várható troll rajzásra való tekintettel indul ez a moderált topik.
Adminok. Bubu, Warlock, King és Én.
A topik nem pc és nem magyaráz semmit, ha repül valaki.
Kopejka nem mai gyerek, hogy miért lett friss nickje arra bizonyára van értelmes magyarázat. a csodavárás nem jó dolog, de Tomi te is benne ülsz longban. ha nem is a csodát várod, de a megfelelő kiszállót mindenképp. a "csodavárók" tervezgetnek, és próbálnak értelmet adni annak hogy miért lapátolják a pénzt a cégbe, és miért szórják diszkonttal a piacra a papírokat... itt ugye több verzió van, hogy ne kerüljön kötelező vételi kötelezettség alá, azért a szakaszos emelés. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy mindig nagyobb és nagyobb volumenű az emelés, míg a kiszórás folyamatosan diszkont áron megy. nyilván nincs értelme minden nap leírni, hogy csoda lesz és bombahír (d_mode, kopejka) mint ahogy azt sem hogy csőd kivezetés, mind hülye aki ilyet vesz (zoky, dollarbill, faketrend), vagy hogy tróger banda ez megy 10 éve (macika, hathor). Ezek nem viszik előre a gondolkodást. Neked pl. jók a chartjaid, azokat szeretjük. ez nem rózsaszín köd topic, csak a másikban annyira elharapódzott az idiótizmus, hogy átszoktunk néhányan ide. ha van értelmes vélemény akár pozitív akár negatív szentenciával, azt ne tartsa magában senki.
Szar ilyenkor nézni, de hát ezt is ki kell ülni. A vége tuti, hogy jó lesz, csak kérdés mikor. Szerintem idén már mosolyoghatunk egy kövéret, addig meg hagyjuk meg a trolloknak az "én ugye megmondtam" és csőd, bukta kivezetés, stb. boldogságot.
Nutex real.
Adminok. Bubu, Warlock, King és Én.
A topik nem pc és nem magyaráz semmit, ha repül valaki.