A nagy tavaszi mozgásra és a várható troll rajzásra való tekintettel indul ez a moderált topik.
Adminok. Bubu, Warlock, King és Én.
A topik nem pc és nem magyaráz semmit, ha repül valaki.
"A NUTEX – a Graboplast Tőkeemeléssel egyidőben – meg kívánja vásárolni a
Befektetőktől a Graboplast törzsrészvények összesen 6,18%-át (a „Graboplast
Adásvétel”).
Az MNB kezdeményezésére jövőre szigorodnak a Btk. tőkepiaci visszaélésekre vonatkozó tényállásai. 2023. január 1. napjától bennfentes kereskedelemnél, tiltott piacbefolyásolásnál is minősített eset lesz, ha e bűncselekményeket tőzsdei céghez kötődő személy követi el. Őket a törvénymódosítás nyomán az eddiginél szigorúbb, akár 5 év szabadságvesztés és magas összegű piacfelügyeleti bírság fenyegeti majd.
Jó példa a magyarok nemlétező összefogásra a BÉT!Míg Amerikában létezik a kisbefektetők összefogása, addig itt még a fórum topikokban is ellenségeskedünk.Valami olyasmit kéne csinálni, a kis papíroknál, mint odaát a GameStop részvényekkel!Simán felverhetnénk az árat és visszaszop@thatnánk azokat akik manipulálják az árfolyamokat!De hát ez a magyar ego, mindenki csak a maga érdekeit nézi, meg sírdogál, de összefogás az nuku!Ez a magyar társadalom nagyban, mint itt a fórumozók, kisbüfik kicsiben!https://liner.hu/minden-amit-a-wall-street-es-a-kisbefektetok-kozotti-david-es-goliat-harcrol-tudni-kell/
Nem is értem, mit kell itt sz@rakodni, miért nem nyomják le azonnal 0-ra, akkor mindenkit hirtelen érne egy kis sokk, de utána megállíthatatlanul emelkedhetne 1-2 Ft-ig! :-)
Biztos, hogy lesz emelkedés, de nem tudni, hogy mikor. Felesleges most nagy pénzzel benne ülni, mert van ennél jobb lehetőség is. 30 körül bármikor be lehet majd szállni, ha lesz komoly érdeklődő a cég körül.
Nutex real.
Adminok. Bubu, Warlock, King és Én.
A topik nem pc és nem magyaráz semmit, ha repül valaki.