Én is azt hittem, de néztem ajánlatit gyorsan azt megnyugodtam. Ha az a cél, hogy ezzel vonzzuk át a befektetőket közlöm ez nem célravezető. Most komolyan ezek után ki menne oda ahova mondod? :D
Es mi az hogy nutex ennyi volt? Miert kell ilyet irni? Eskuszom azt hittem hogy indikativban olyan ár van hogy nyitas utan szetszakadt a picsába. Erre most belépek es még kotes sem volt ma... fejezzuk mar be ezt, mert komolyan beszakitom a nordot én a picsába
Pontosan errol van szo!! En sem ertem, hogy akinek nincs, annak miert olyan eszveszejtoen fontos fikazodni. Nekem soha eszembe nem jutna, hogy olyanra basszam el az idom, amim nincs, es nem is akarok. Igen, péntek van, ugyhogy fel!!
Törölt felhasználó2019. 08. 30. 09:05
Én személy szerint örülök mindenki sikerének és boldogságának. Más bánata engem nem tölt el sem örömmel, sem elégtétellel, szerintem ez a "normális emberi viselkedés". Fel nem tudom fogni, hogy ha valakinek nincs egy adott részvénye mi a fenének megy "telekulázni" az adott részvény fórumát és személyeskedik a befektetőkkel? Node utolsó péntek, emelkedésre fel, szurkolok minden kis/nagy papírnak és tujaldonosainak!
A saját érdekében tartsa az ember a részvényt hosszabb távon, azért eldobni egy papírt mert néhány kereskedő eladása miatt esik az árfolyama nem egy jó döntés.
Visszaesik, ezt nem látja előre senki, nem tudhatjuk h ki a többi kereskedő h dönt, pánikolnak, hát gondolj bele abba, h sok a gyökér, már 10% nyerőnél dobja a pakkot, elvész a részletekbe, egy részvényt tartani kell akár évekig is, a BUX futures az egyetlen eszköz amit napon belül vagy max pár napra érdemes felvenni. Ez a papír idén még simán lehet 50, de akár 70 is.
A stratégiádról annyit ha az OTT1-t eladtam volna mert pár Ft-ot esett anno 48Ft-ról szerinted jól járok? Elveszel a részletekbe, komolytalan amiket írsz és a gond h komolyan is gondolod, ezek értelmetlen érvek amiket felsorolsz. Költségátlagolás a lényeg, venni 43-44-45-46 szinteken, több ajánlatot betenni. Nem bírsz tartani egy részvényt 5 napnál tovább, te tőzsdézel nem befektetsz.
Mindkettonek ugyanannyi eselye van felmenni, de minden ajanlas maradjon sajat topikjaban. Nord maradjon a sajat topikjaban. Lathato, hogy 51rol 44re esett ma is.
NUTEX RALI INDULT