Pny pedig ne erőlködjön, mindenki tudja mi az igazság, azonban van játékszellem is, nem mindig a hosszú távú fundamentumok alapján döntünk, van igény egy kis szórakozásra is.
Nagy ívben teszünk mi az ilyen papírokra, inkább egy jó adag BUX, már én is bevállalok 3-5 kontraktust, az a biztos pénz, a BUX-nak nincs vezérigazgatója, ott nincs érdekellentét, nemzetközi indexhez meg tőkeáttételes etf, én arra biztatok mindenkit h csak szabályozott tőzsdén kereskedjen.
Havi dupla aljból simán lehetne egy 90es árfolyam chart szerint, most kitörve a havi csökkkenő ékből.Majd kiderül fél év múlva https://kepkuldes.com/image/WXT8Z5
Feltételezem akaratlanul, de rátapintottál a lényegre. A nagy kérdés, hogy megéri -e 30 Ft ért venni? - 1. Opció: leesik 19 ft-ra és bukod a pénzed kicsit kevesebb mint a felét. - 2. Opció: emelkedik 120-150 tartományban és innen 5x özöl. Mindenki döntse el maga melyik az esélyesebb :)
Valakik csak felszivtak ezeket a hubi papirokat, hogy 30fole is kerult kozben. 4millios forgalom egy nap alatt nem rossz. Talan nem is volt meg ilyen. Es meg csak most indult sztori nelkul
-:)XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Tolta ő clonnal a Mészi papíros rallyt is, abban biztos lehetsz, én már gondoltam rá, hogy a legagresszívabban felbeszélők közt volt, ez egyezik a világnézetével is, ami pusztító, dekadens valami.
nem értem ,miért spekázzák ezt portfoliosok,de másokat sem ,hubernek van még 100 millio darabja,tuti valahol,eldugva,ha tul megindulna ömtené mint a homokot
NUTEX RALI INDULT