Meg is írom az MNB felé a feljelentésemet. (emlékeztetlek rá, hogy anno a BTEL-t 3-szor jelentettem fel a végén, az utolsó 2-3 hónapban, mert annyira durva volt, amit műveltek, 2-szer ideiglenesen, harmadjára végleg felfüggesztették)
Hogyne :) Azt hiszed ma neztem ra eloszor mi az a Nutex? Kesobb ertel ide ket eve, mint amikor 38rol megrallyzott nekem az arfolyam 118ig. Leragott csont az osszes irasod. Milyen uj dologra jottem most pont ra? Esznel vagy?
"A kibocsátandó részvények kibocsátási értéke befizetésének ... határideje: valamennyi az alaptőke-emelésben pénzbeli hozzájárulással résztvevő személy vonatkozásában a pénzbeli hozzájárulás 25%-a erejéig a jelen közgyűlési határozat keltétől számított 90 napon belül, míg a pénzbeli hozzájárulás fennmaradó 75%-a erejéig a jelen közgyűlési határozat keltétől számított egy éven belül."
.
Ez a legutóbbi 4,9 millió(!) db-os kibocsátás határozata. 160 millió Ft, amit 0 befizetéssel rátok szórt! A NULLÁÉRT kapott tőletek 160 milliót.
Hol írtam, hogy ma jött hír? Ne dumálj mellé. Értem, hogy szar, hogy felfogtad, hogy nulláért adtál több mint 30 Ft-ot és most azon görcsölsz, hogyan fogod másra szórni...
Huber már megkapta a ti pénzeteket, amikor nektek eladta, de Ő MÉG NEM FIZETETT SEMMIT! NULLA Ft-ért vette! . És őszig is csak 8 Ft-ot kell/kellene fizetnie... Ti adtatok neki 30-at. Ehhez képest egy piacos roma, ha át is ver, az is sokkal korrektebb üzlet...
Nem véletlenül nyílt az a másik topic, meg jött elő csomó új nick. Huberék felénekelték 35-ig, hogy aztán millió számra rátok borítsák a jelenleg 0, azaz NULLA FT-ÉRT MEGKAPOTT PAPÍRJAIKAT! NULLA FT-OT FIZETTEK ÉRTE. Még csak kamu apport se volt, semmi. NULLA! Ti meg megvettétek...
Idézet a júniusi kgy határozatokból: . "A kibocsátandó részvények kibocsátási értéke befizetésének módja:
befizetéssel, vagy átutalással a Társaságnak az OTP Bank Nyrt. (1051
Budapest, Nádor u. 16.) hitelintézetnél vezetett 11794008-20505174
számú bankszámlájára, határideje: valamennyi az alaptőke-emelésben
pénzbeli hozzájárulással résztvevő személy vonatkozásában a pénzbeli
hozzájárulás 25%-a erejéig a jelen közgyűlési határozat keltétől számított
90 napon belül, míg a pénzbeli hozzájárulás fennmaradó 75%-a erejéig a
jelen közgyűlési határozat keltétől számított egy éven belül." . Tehát Huber olyan papírokat adott el (hiába a 32 Ft-os kibocsátási ár), ami után még NEM FIZETETT SEMMIT! És ősszel is csak 8 Ft-ot kell neki papíronként… A többire ráér JÖVŐ JÚNIUSIG. . De ti vegyétek csak:) . Ez a társaság megint újat mutatott abban, hogyan lehet kijátszani a BÉT-et, törvényeket, mindent. Olyan papírokat adnak el, amik után ők még egy fillért se fizettek (apport se volt, semmi!). Ti meg olyan hülyék/naivak vagytok, hogy megveszitek. . Hathor meg csodálkozik, hogy 28-30-on is adta Huber... Hát persze, a 0 Ft-os papírjait??? . Hétfőn megteszem a bejelentésemet az MNB és a rendőrség felé is.
Hát persze...biztos ér ez a cég 3mrd-ot, amikor tök üres (van benne 800 milliónyi értéktelen váltókövetelés, meg 300 m pénz, működés 0). Ja és ők bármikor, bármennyit nyomtathatnak maguknak! Bármikor felszorozhatnak, az elmúlt két év extrém vesztesége után pedig érik a tőkeleszállítás. Azaz meg fogják lépni, amit korábban... . Egy hírbe csomagolva jön majd, hogy 24 helyett felszoroznak mondjuk 10-el, 240-es névérték, de a tőke egy része leírásra kerül, leviszik mondjuk (hogy ne mindig ugyanaz legyen) 48 Ft-ra a névértéket és RÖGTÖN tőkét emelnek az új 48-on! (ami most 4,8 Ft). Te meg csodálkozva ülsz, hogy 300-350 Ft-os papírjaid vannak, ők meg a tizedén nyomtatnak... És döbbenve nézed, ahogyan 250-300-ról leszakad majd 100-ig. Ott ugyanolyan nickek jönnek mint te most és megveszik ezektől a trógerektől a 48 Ft-os még ki se fizetett papírjaikat... 100-ból 3-an itt istenítik magukat, mert 100-ról benne lesznek 120-ig a korrekcióban, 97-en beszopják és megy tovább le... . Ez a papír amióta a tőzsdén van, ilyen. Az elmúlt 10 évben meg végképp...
NUTEX RALI INDULT