Látszik. De az is, hogy mint lejebb megírtam, komolyabb támasz kiépülésnél ( több sźázezres vételi oldal ) többet tudna értékesíteni. Hagynia kellene 40 főlé engednie. Ott lehet majd önteni. De úgy látszik nem akar több pénzt keresni....
Az is benne van...de az en penzem ☺ ev elejen irtam valakinek, hogy minden kispapairba belenyultam: bif, ott1, kpack, ormester, altera, nord, nutex, set.. sajnos ertheto okbol nem egyforma mennyiseggel..van ami bejott van amire meg varok☺
Sziasztok! Viszonylag új vagyok még ebben a világban....kicsit fura ez a cég, főleg a régi lepusztult reanal gyár székhelyével...az àrfolyam nagyon nyogve nyelos jó ideje...valaki tud vmi megnyugtatot errol a cégrol? Koszi
Ezzel csak részben értek egyet. Mert róka fogta csuka. Amíg Huber nem adja el a papírokat, addig nem megy majd fel az árfolyam. Mert az aki gyűjti, annak jelenleg minden jó. Ha eladják megveszi. Ha felmegy az árfolyam, akkor eladja és nyer rajta.Tudomásom szerint az újonnan bevezetett papírok adhatja most el. Ha újat akarna bevezetni, az újra fél év lenne. Úgyhogy a gyűjtő ráér.
NUTEX RALI INDULT