A többinél VOLT érték a cégekben (itt nulla). Mélyen alul voltak árazva: P/BV 0,1-0,3, Nutex 1 felett van. A többinél nem volt joga egy szűk körnek KORLÁTLANUL hígítani, ráadásul piaci ár alatt. Nem is hígítottak 30-szorosra, mint itt az elmúlt 10 évben, de csak az elmúlt 2 évben is közel 10-szeresre hígítottak, ez extrém durva, látszik, hogy fel se fogjátok. A többinél nem volt a cég nagy része tőzsdén kívül (Nutexnél már közel 60% tőzsdén kívüli papírokban van). És még sorolhatnám...
Ugyan már... A kettő nem ugyanaz, én mindig egyetlen nickkel, ugyanazzal a névvel voltam, vagyok itt jelen. Vállalom minden korábbi hozzászólásomat. Klónokra nincsen szükségem. . (az egy külön történet, hogy néhányszor egyetlen ember - nem nevezem meg - politikai/mutyi részvényesi érdekből többször letiltatott, mert lebuktattam a hazugságait és sokszor éltek is vissza a nevemmel, létrehozva hasonlónak látszó klónokat).
Ez a cég is kelleni fog valakinek hamarosan! Ez biztos, mert ez most nagy divat. Ha ki van pucolva a cég, a többségitől megveszik fillérekért. Spekák hintáznak benne néhány karikát. Nord, Nutex szerintem el fog kelni hamarosan.
NUTEX RALI INDULT