Egy dolgot elhiszek, hogy itt miért nem akarja kibontakoztatni magát, mert vannak olyan emberek, akik lefikáznák, még ha esetlen nincs is igaza. Nem kell mindent pozitívnak ítélni, de jó pozitívan gondolkodni. Csalódás engem egyenlőre nem ért a papírral kapcsolatban. Többet is ki lehetett volna hozni belőle, de hát ilyen a tőzsde.
Hathor nem akarja leírni, hogy 350 milliós mínuszt sikerült produkálnia a cégnek. Ez egy kicsivel több mint 1 milliárdos saját tőkéjű cégnél nem semmi eredmény...
Az én véleményem mindig le volt írva. A jelentés meg fent van, abban feketén/fehéren minden le van írva. Azt nem lehet félre érteni, így nem is írnék róla én mit gondolok róla, mert egy szöveget kell tudni értelmezni, meg számokat. Megértem kérdésed, de a fórum morál elég pszichopata, rágalmazó, elborult, hogy ilyen embereknek nem fogok csontot dobni
2 hete követem figyelemmel a részvény árfolyamát. Ha csak a görbéket nézzük, akkor itt lenne az ideje az emelkedésnek, de nem akaródzik.. forgalom sem túl magas. Jól jönne a jó hír.
NUTEX RALI INDULT