Valami készülődik, az a biztos. OPI, APP, KONZUM esetében ha lenne időm visszaolvasnám az akkori hozzászólásokat, amikor még csak mocorgott az árfolyam. Szerintem nagyban hasonlítana az itteniekre. :)
Kereskedés vége fele már nekem is gyanús volt, hogy valamit főznek. Szépen felállt a vevői és ment a 100k felé. Nem bírtam magammal kicsi 5k-t csíptem. Kíváncsi vagyok a mai napra.
?? Attól, hogy átpakoltak valamit egy másik zsebbe, még nem ér egy Ft-tal se többet. Inkább azon gondolkozzatok, miért pakolták át az nyrt-ből egy zrt-be...
Ahogy én látom egyelőre semmi pénz nem folyt sehonnan sehova, csak az ügyeskedés révén 45.9%-os tulajdonosai lettünk a KVT Invest Zrt-nek. Van ebben a zrt-ben bármi érték ami növelheti a részvényeink árát??? Jó lenne tudni...
Na elég furcsa dolgok készülődnek itt. Kiváncsi leszek mi sül ki a végén ebből. Remélem holnap azért ezt pozitívan értékeli a piac és irány megint észak :) ...
Bocsanat, kozlemeny masodik reszeben van, hogy a holdingert kapott valtot vissza adtak a Zrtnek, aki 829.000db Asorozatu 1000Ft neverteku reszvenyt ad Nutex Nyrtnek, amivel ZRT 45%os tulaja lesz. Nyrtvel mi lesz?
NUTEX RALI INDULT