egy 5TLET : nem lehetne, hogy valaki felhívja a NUTEX vezetését, aki ért a nyelvükön és beszél velük hogy mit terveznek, és valahogy próbálja őket elkedvetleníteni attól, hogy nehogy ki merjék vezetni a részvényeket és ezáltal a részvényeseket anyagi csődbe sodorni ??? Én nem tudom ezt megtenni, mert félő, hogy olyat mondanék nekik, amit egy életre megbánnék, de hogy őket feldühítené, az is biztos.
juli 12,tözsde dönt ,hogy hogyan nem lehet tudni ha minden rendbe visszakerül még az est sem 100%
Törölt felhasználó2018. 07. 03. 17:15
Üdv mindenkinek ! Tud esetleg vki vmit erről a szaros Nutexről ? Mikor indítják újra a kereskedést ?? Már túl vagyunk az elkülönítés júni 30-ai határidején.
Amerikában ezt nem tehetnék meg!Ajánlom az Úr figyelmébe a nordtelekom hívők topikot, a stílus egyenesen balkáni! A hatóságok nem olvassák? Az elkeseredett támadok és a feléneklő topikgazda asszony! Troll= más véleményt alkotó fórumtárs!
Melléduma... Itt beültettél, kamuztál, másolgattad a Nutex küldetéséről szóló óriás bullshitet, azóta meg az Indexen osztod a tutit, amiket itt én írogattam és te letagadtál. Nem kicsit szánalmas.
Ez egy jó megközelítés, főleg hazánkból nézve. Egy másik aspektus az, hogy a tőzsde a vállalkozásért van, a cél a tőkegyűjtés és a tőke a bankbetéteknél, ingatlanoknál, műtárgyaknál magasabb hozamú kamatoztatása.
A tőzsde a kibocsátók miatt van, a méhecskek dolgoznak és a kibocsátók medveje megeszi a mézet. Krach után újabb méhecskek. Dolgosak, de sajnos aki dolgozik, az nem gazdagszik. Ez a tőzsde vagy szarul látni ezt lentről?
Érdekes, hogy az Indexen arról a részvény nyomtatósdiról okoskodsz, amit itt én írkáltam neked, te meg tagadtál, amíg benne voltál... Igazi jellemrajz.
NUTEX RALI INDULT