Topiknyitó: Törölt felhasználó 2011. 03. 11. 10:38

NUTEX RALI INDULT  

Már +10%-on a papír, és emelkedik.

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
evazeller
evazeller 2016. 08. 12. 22:29
Előzmény: #736  Hathor
tévedsz
felelősséged van
mert sokan hallgatnak rád, ha megjelensz egy topikban
én nem tudom, kik hallgatnak rád, de látom, hogy sokan
sly36
sly36 2016. 08. 12. 22:26
Kamuhegyek mennek rendesen most is.

Egyszer kereskednél úgy, hogy nem irod be a vételeidet!!
Jaaa, hogy úgy nem megy, mert kell a balek!?
------2 2016. 08. 12. 22:24
Törölt hozzászólás
Hathor
Hathor 2016. 08. 12. 22:21
A tőzsdén mindenki kereskedik. Vesz, vagy elad. Kivétel aki egédz nap chatel, és a részvényeseket zaklatja. Jó lenne ezt az óvodás játékot befejezni.
Hathor
Hathor 2016. 08. 12. 22:16
Előzmény: törölt hozzászólás
Vételeket beírom, mert aláznak. Beragadok, jön a csőd, nulla lesz. Fent nem dicsekszem, nem törlöm az orruk alá, hogy triplán, duplán kiszálltam. Örülök, ha részvényesek keresnek tovább. Semmi hatása nincs az eladásomnak, ahogy sem Kegben, sem Visonkában, sem opimuszban, sem enefiben, sem semmi másban. Mindben kamuztak kitömök mindenkit. Észre sem veszi senki az eladasomat, mert nem öntögetek, ahogy mondják. Semminek nincs hatása semmire, csak lejáratás megy az irigy lemarodoktól.
Hathor
Hathor 2016. 08. 12. 22:07
Előzmény: #734  evazeller
Én nem adtam el. Megvan minden.
150ig ures volt a konyv. Nem is volt elado a konyvben elado, ezert mondtam, en 150et is kineztem belole, annyira nem volt elado. De celaram nincs meghatarozva. Ennek ellenere en elvarom 120ig, de nem ez a celaram.
evazeller
evazeller 2016. 08. 12. 21:52
Előzmény: #733  Hathor
hathor, szóba hoztál, akkor leírom még egyszer:
hónapokig voltam beszorulva a 37-38-39-es vételeimmel, mielőtt te megjelentél volna, boldogan adtam oda 43-44-en a pár ezer darabomat
megjelent itt a topikban előtted egy R1000 is, aki próbálta felkiabálni, aztán szerintem leszorítani 10-20K-s darabokkal
nem játszottál össze vele?
ne válaszolj
de arra figyelmeztettelek, hogy 60 fölött forró lesz a dolog, egyrészt sokan vannak beszorulva, másrészt a cég dobálására is fel lehet készülni
de megjelentél és chart-zászló-minden
és megint okoztál egy pár embernek fejfájást a vételeik miatt
abban biztos vagyok, hogy te már jól jártál
etikátlan az volt, amikor 85-nél, ahonnan vadul eladtál /mondjuk nem is csodálkozom/azt szóltad be, hogy 120 vagy mi a francig szabad az út
Hathor
Hathor 2016. 08. 12. 21:31
Előzmény: #730  sly36
Ezen már tényleg nevetek. Nektek nincs jobb dolgotok, mint mindig ilyen történeteket kitalálni? Egymást tömitek a hülyeséggel. Szegény részvényesek meg szívnak, mert végig aláztok minden céget, minden részvényest, minden fórumost, aki mer pozitív gondolatot leírni. Minorkát is hiába vádolod, fárasztod.
sly36
sly36 2016. 08. 12. 21:11
Jah... persze, szeptember végéig..., ahogy az opimusban is hányszor leírtad ezen a héten és a múlt héten, hogy ezen héten átviszi a 40-et..., átvitte?
Csak mert megígerted..., megtörtént?
------2 2016. 08. 12. 20:58
Törölt hozzászólás
sly36
sly36 2016. 08. 12. 20:53
No mi van, bef@stál, hogy kiszállt a főmanipulátor?
Legalább 2 hétig v. régebb óta ment az eladása nyaralás címszóval.
Tegnap be is tett egy chartot, miután elsózta az összeset, írtam is, hogy hamarosan le fog törni az emelkedő trendje.
Ma benyögte, hogy nincs is konzumja, ez újabb manipulálás, meg is lesz a letörés, hogy újra beszállhasson a játékba.
Fórumos manipulálás nélkül továbbra sem tud kereskedni.
------2 2016. 08. 12. 20:49
Törölt hozzászólás
------2 2016. 08. 12. 20:46
Törölt hozzászólás
Hathor
Hathor 2016. 08. 12. 20:37
Véleményem nem változott róla.
Továbbra is fel várom. Nem mondtam hogy nem veszek még.
Hathor
Hathor 2016. 08. 12. 20:34
Előzmény: #722  stock33
Az árfolyam nem 13000. Hanem 29volt most.
Én 40nél vettem amikor kitört, nem én rajzolom a chartot. Nyaraltam és 80volt amikor ránéztem. Én is ott kaptam aznap.
Nézd vissza milyen forgalmak voltak, amig itt sem voltam. Ezt valaki zsákolta.
Ha Ő zsákolta, én is. A grafikonom azért mutatom, mert elmondom én mit látok rajta, mire vettem. Nehogy az legyen kamuzok. Nem kamuzok, a chart mutatta a kitorest. Mondtam fundat nem figyelem. Lehet rossz a cég, meg lehúz engem. Már megtanultam, a chartnak higgyek, ne lebeszélő fórumosokra hallgassak. Mindenki azt csinál amit akar.
A vezetőség jól végezte a munkáját, jól kiábrándította az embereket itt látom. Ugyanezt a kiabálást nyomtad 8nál trisszel opimusban. 39ig ment. Azóta sem írsz oda.
Többször elmondtam. Ti nem a tőzsdével foglalkoztok, hanem a részvényesek zaklatasával. Aki eladta Opimusát 8on mert mondtad ne vegye azt se senki, lebeszélted, az beralizálta a veszteséget, azóta 5x több pénze lett volna opimusban. Itt is. 43nál örült éva is, hogy eladta, soha többet neki. Aztán 85lett egy hét múlva. Nem érted, nem érted. Én ettől kívánok neked eredményes kereskedést, jó fundás cég vásárlásokat, nagy hozamokat bennük. Hagyom írd amit gondolsz. Semmi probléma. Sok sikert mindenkinek, sok pénzt, növekvő árfolyamokat!
------2 2016. 08. 12. 19:40
Törölt hozzászólás
------2 2016. 08. 12. 19:38
Törölt hozzászólás
stock33
stock33 2016. 08. 12. 19:37
TWD topic-jából:

"elmondom hogyan működik ez
itt egy szarkupac cég, kb. a vak nem látja, hogy a végét nyögi
ahol van szarkupac, ott van döglégy is
a döglégy rárepül a szarkupacra, elkezdi venni a részvényeket
amikor már rendesen bevásárolt, akkor bepottyan ebbe a topic-ba, és elkezdi nyomni a "Yo ez a cég, fülescsésze, elliot, triplázás az aljáról", stb. szöveget
ezt erősítendő előáll pár szabásmintával, matyó hímzéssel

tudod, a hozzád hasonló bepalizandókat valahogy rá kell venni, hogy beletúrjanak a szarkupacba, és megvegyék tőle a részvényeket...
stock33"

"(#873) Re: Téma: TWDINVEST
Értékelés: 0
előzmény (#872: stock33) | válasz erre | 2016. június 6. - 14:25
oh, a végét elfelejtettem...

szóval a döglégy rátok önti a részvényeket, közben "van itt jövő, jön a megmentő, pakson is gyémánttal fogják kiverni a napelemeket, rosatom, építőipar, űberklafa" szöveget
amikor már kitömött titeket, akkor kicsit "megsértődik", hogy mennyi rosszakaró próbált titeket eltántorítani attól, hogy a szarban turkáljatok, ezért erre hivatkozva átmegy "leszarlak én is titeket, akik megvettétek tőlem az értéktelen vacak részvényeket, többet nem írok ide én se" módba

stock33"

hathor végtelenül egyszerű lény: a tapasztalatlan fórumozók kifosztásából él!
stock33
stock33 2016. 08. 12. 19:32
Előzmény: #717  Hathor
nem értek én semmit se félre, te hazug kijelentésekkel próbálod rávenni a tapasztalatlan fórumozókat arra, hogy a nyakadon rohadó részvényeket rájuk sózd

újra és újra ezt teszed. van elég bőr a képeden visszamenni a btel topic-ba, és gratulálni azoknak, akik a te matyó hímzéseidre hallgatva vették a szart, és máig benne ülnek?

hogy nutexnél maradjunk: hozzád hasonló (neadjisten TE voltál az is?) piti tolvajok zsebelték ki azokat is, akiket 13000 Ft-os (ige, IDIÓTA lúzer, te, akit hathor kinézett, mert ki akar fosztani, TIZENHÁROMEZER forintos) árfolyamnál dumált bele a vételbe, mert milyen jó a technikai kép? majd 8000 Ft-nál, majd 5000 Ft-nél, majd 1000 Ft-nál, stb.

IDIÓTA lúzer, Te, akit hathor kinézett magának, mert ki akar fosztani téged: még mindig a hathor által a vásárlásaival rajzolt matyó hímzést nézed? ugyanilyennel etették pár éve azokat is, akik ebbe a részvénybe 10.000, azaz TÍZEZER forint feletti árfolyamon húztak be.
sly36
sly36 2016. 08. 12. 19:32
Most írta, hogy nincs konzum papírja, mit nem lehet ezen érteni.

Tökéletesen lehetett ezt abból is látni, ahogy hisztizett ott a topikban és megszűntek a zászlós chartok.
Sosem változik a taktika.

Topik gazda

kifekteto
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek