Az én pénzügyi forrásaim miért érdekelnek téged?Én sem kérdezem kinek mennyi pénze van? Azt sem tudom Te milyen részvényben vagy.Azt viszont tudom, hogy minden kis papírban lebeszéled a részvényeseket.
A múlt az nektek való, engem a jövő érdekel. Mi volt Hunmining, meg BTel, meg Fotex, meg Phylben, nem érdekel. Nekem teljesen jól bejönnek a saját várakozásaim.
Megfigyeltem az egész BÉTen kisrészvényesek fejében semmi más nem létezik, csak a csőd, kivezetés, ATL, esés, nulla, zuhanás.
Qrva nagy befektetők vagytok. Jól kihasználják ezt a pesszimizmust a tulajok, meg én is.
Ez hogy jön az alapszabály módosításos közgyűléshez? Lehet venni részvényt annak,aki ott akar lenni. 1%feletti részvényes elő tud terjeszteni napirandi pontot.Mondjuk ez vagyok én :)
"KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ
A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1147
Budapest, Telepes u. 53., cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-043104, nyilvántartó bíróság:
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága) értesíti Tisztelt Részvényeseit, hogy az
Igazgatótanács a Társaság rendkívüli közgyűlését az alábbiak szerint hívta össze:
A közgyűlés időpontja: 2016. szeptember 10. 9:00 óra
A közgyűlés helye: 3932 Erdőbénye, Mátyás király u. 49. – Magita Hotel
konferenciaterme
A közgyűlés megtartásának módja: személyes jelenléttel
A közgyűlés napirendje:
1) Döntés az Alapszabály módosításáról (az Alapszabály 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7.,
8., 9., 10., 11., 12., 13., 14. és 15. pontjainak módosítása). "
NUTEX RALI INDULT