Oké, értem. Itt mondtad már, hogy eladtad. Értem én. Én meg vettem itt, és ott adtam el. Csereberélünk. Nincs ezzel baj. Én itt érdekesebb dolgot látok
az túlzás, hogy egyedül vetted a visonkát, mert 18-tól, amikor kaptam 2K-t, folyamatosan vettem és adtam én is
azóta is jelen vagyok visonkában, ebben viszont örülök, hogy kiszabadultam 43-44-en
egyébként visonkában is mozdult valami ma és nemcsak én vettem ...
Nem hagy nyugodni, hogy csak 2,7millio reszveny van. Az nagyon keves. 100milla volt a piaci kapitalizacio. 1,9mrd a sajat toke. Ez nekem eleg erdekekes
az azért elég érdekes, hogy a visonkával egyáltalán nem foglalkozol, pedig az is szépen jött fel az elmúlt időben, ráadásul írtad régebben, hogy 35-től veszed is
szerintem a visonkában nagyobb sztori lehet, főleg, ha nem lesz csőd ott
Vettem egy par Nutex papirt. Nem vagyok semmi rossz elrontoja. 29-45elegendo arra, hogy eszrevegyem, elindult a papir. Nem zarom ki, hogy ez egy gagyi ceg, de ez ebngem nem szokott erdekelni. Chart mondta, vennem kell, mert emelkedik, es kilep fel. Ha bebukom, igy jartam, de megprobaltam. Szintenkent veszek meg, ha megy fel par K-kat
A chart hibátlan az emelkedéshez. El is indult a héten. Csak hát semmi hír, semmi fejlemény.
Kíváncsi vagyok rá mi lesz. Én nem leszek most elutazom. Majd ha visszajövök ránézek hol áll.
Fundát nem ismerem, többiek azt írják vacak. Akkor biztos úgy van.
sokszor próbálkoztam benne, az utolsó ütött ki igazán, mert hónapokat töltöttem benne és foglalta a pénzem, szerencsére nem túl sokat
két történet van az utóbbi időből
1. kb 50 -től ment le 29-ig, ott lefelé vettem és tudtam is néha felfelé adni
akkor vettem 32-n, az akkori alja 29 volt--és azt reletive hamar el tudtam adni 43-45 közt
2. akkor lefelé megint elkezdtem visszavenni, 37,38,39 --innen már nem nagyon ment lejjebb, 36 volt az alj, de az eladó állandóan beállt hol 38-ra 12K-val, hol 39-re, és fölötte is lezárta, szóval annyit nem voltam hajlandó megvenni -- és ez ment hónapok óta --ezért voltam boldog a kiszabadulás miatt -- haragudtam már nagyon a papírra, de inkább magamra
röviden ennyi
Ez a múlt, és mi a jövő? Ez a kérdés. Hogy 2009ben, meg 2012ben mi volt, az nekem tök mindegy. Mi lesz a jövő, az érdekesebb számomra, bár tudom mindenki a múlt számait, múlt eseményeit vizsgálja, mivel nekem nincs enegm a múlt nem érdekel, azt kéne kitalálni mi lesz az újítás, mert a nullából valaminek kéne egyszer épülnie. Vagy be kell zárni a boltot, ha nem épül.
Amúgy 2009-ig nyomtattak 80millió darab humet rv-t 6 Ft-on, amit ~10 Ft-ig szórtak a tőzsdén a balekokra, aztán kipakolták a céget (ami érték volt benne), a nyomdát "újrafestették" 2009-2010 környékén,
jegyzett tőke leszállítás - névérték és árfolyam manipula (a régi 6 Ft-os névérték jelenleg 600 Ft-os árfolyamot jelent), ~80mdb humet részvényből (ami szinte mind a kisbüfiknél vol akkor már persze) 800 ezer db-nyi lett, ahhez két? lépcsőben nyomtak 2mdb nutex részvényt. Az árflyam az átalakításkor felszorzódott 9Ft-ról -> 900 Ft-ra és innen indult a nutexos "pályafutás", persze azonnali összezuhanással, rövid időn belül 50Ft-nál talált lokális aljat, innen ment egy újabb reményfutam ~200-ig, az mlm-es szintén botránycég kapcsán, az óta pedig vegetálás van, újabb lokális aljjal (29Ft-on)...
a nyomda szerintem nem állt volna meg, csak a piac ennyit (vagy még ennyi részvényt sem) tudott számukra nyereségesen felszívni...
Azt sem értem, ha 29en vett Éva, majd utána 37'38,39en tudott csak venni, minek vett feljebb, ha szar? Gondolom azért, mert lentebb már nem kapott. Ha meg 29 után 38on vett meg most még magasabban van, akkor nem csökken, hanem emelkedik. 29-38-45.
Csak ez 50%emelkedés. Na mindegy majd idővel kiderül
Én se nagyon értem. Folyamatosan visszaveszi, de senki se vegye, véletlenül sem. Elég vicces.
Meg fogom ma nézni a chartot, csak kíváncsiságból. Fundát nem tudom, azt tudom amit mérlegből olvastam. Mondjuk a 2,7millio körüli részvény nem sok. A jegyzet tőke/saját tőke viszony is frankó. A tavalyi nyereséges mérleg sem rossz. Mi a gond, azt nem tudom. De valami biztos, mert senki nem veszi.
csak nem te vagy sly és exmnbs is?? férfiként is elég alpári a stílusod, de ha nő vagy, akkor pláne....ha eladtad, minek pocskondiázod??? ha a házadat eladod, azt is visszamész leszólni a vevőnek, hátha olcsóbban megint eladja neked?? megint kellene 29-en???
NUTEX RALI INDULT