amit eladtam 72-től 65-ig (átlag kb. 68), azt nagyjából sikerült visszavennem kiporszivozva a 60-as szintet felfelé (átlag 66),tehát nemigazán jártam rosszabbul, max kicsit kevesebb lett az állomány.....pár ezerrel
Vissza is vette. Tegnap 5.6milliárd forgalmat láttam, valami 82.000darab részvénnyel. Ez 3%a a részvény állománynak. Az amúgy is kevés 2.7millió részvényből.
Kitörés forgalommal, teli zöld gyertyákkal.
aszti, azt megírod, hogy mennyi időt töltöttél benne a kiszabadulásra várva?
mert nagyon érdekel
és te még csak az "első fecske" voltál ma
mennyi fészek lehet még ?
hiába írom, hogy 60 fölött rengetegen szorultak be, mert volt a "nagymenet" 60-tól 180-ig pár éve, aztán hullott vissza, mint a kés, és visszafelé sokan vettek elhamarkodottan
Miért ki vesztett még?
Forogtál vele, és drágábban vetted vissza?
Én nem adok el, ráérek. Ki kell futtatni az olcsó vételeket. Aszti ha nem borít ilyen rosszul, akkor felső limites vételi pakkok lettek volna. Hogy lehet 20%ot leütni a papírt úgy eladni???? Utána meg visszavenni drágábban.
Na mindegy. Én köszönöm tájékoztatását, hogy közölte, hogy Ő volt a mészáros legény.
A papír hetesen, naposon, havin szépen kitört fel a csökkenő trendet
Hathor, gondolod hogy madarat is találnak aki megveszi x5 áron ezt a foscht?
A mai nap azt mutatja hogy a szemét tupírozáson foghatnak néhány madarat ahogy a zéró értékű Visonkában is, de esélyesebb hogy inkább a nyakadon marad neked is. ;)
Milyen storyt kell ahhoz keríteni hogy érdemi pakk elmenjen? ;)
Az általad nevezett szharkeverőknek van eszük, akkor 200ig nem adnak, addig is 5x-ik pénzüket, meg mindenki, aki nem dobálja be. Tegnap délután 150ig nem volt eladó.
NUTEX RALI INDULT