Ha jól tudom-gondolom CJ még 2009-ben, 24Ft környékén (ami jelenlegi nutex árfolyamon 2400Ft-ot jelent) rászórta a jónépre a humet részvényeit (ami szerinte 50-80Ft-ot ért normál piaci viszonyok között, legalábbis ezt szajkózta előtte végig a pf fórumon), és azóta nincs neki nutexe,céges, részvényre átváltoztatható kötvénye van ~100mFt értékben (évi 2%-os kamattal?, 10év futamidővel), lejárati ideje is lassan esedékes lesz,
de a jelentésekben biztosan szerepel...
Szvsz a teljes bizalomvesztés miatti ez nyomott értékeltség, ami rövid időre akár meg is változhat, a döglött pulykák is repülnek néha, ha jól valagon rúgják :)
50Ft felett lehetnek érdekesek a majdani történések.
Amúgy simlis itt mindenki,
gazdasági bűnözők és doktormengelék gyülekezete link
Évike, nem fiufütty.
És ha egy cégben két fő tulaj harcol, az nekem csak jó. Ha nem érted miért, az a Te bajod. Visonkát meg írtam mindenhol, hogy nincs, azt Te is olvastad már. Értem, hogy gond, hogy nem tudod rámborítani. Nekem ez, meg másik két kis pajtás érdekesebb
gyerekek, ebből a szarból ne:)
sok szar van, amiből lehet venni
itt két ellentétes nagytulaj lesi egymást, melyik borít előbb
ha összepofáztak, annál rosszabb
akkor a síró-pityogó civin megint átvág mindenkit
mint mindig
"forever a mocsok"
fiufütty, kinézi a nutexet
hatalmas potenciál, nem érdekes, hogy két nagy főfütyi küzd benne életre-halálra, ez belenyúl
kivel egyezett ki?
mindkettővel?
egyikkel?
az nem lesz jó
mindkét főfütyi kussol amíg ez veszi?
melyik főfütyi borít előbb?:)
tudod, mit?
vegyél
ha szerencséd lesz, szerencséd lesz
de hogy én nem veszek bele ebbe a vacakba, az biztos:)
nullára nem megy, 24-től nem éri meg a fasziknak dobálni:)
felfelé minél több, annál jobban megéri
nem néztél utána a botrányháttérnek, az a baj:)
két nagy hatalmas tulaj küzd itt:)
de ha beleveszel, hát bátor vagy:)
legfeljebb ezen a papíron kivérzel:)
na és, sok papíron gazdagodtál:)
Rendben. Tudod, hogy ezek engem nem szoktak érdekelni. Aki elad lent, majd vesz fent. Ezt csinálja mindenki. Kiabálnak, aláznak.. aztán 4-500%emelkedesnél elkezdik mondani Ők is vesznek/vettek. Mondtam én csak chart miatt vettem most. Ha nullára menne, akkor is mi lenne? Semmmi. Felfele nagyobb a tér. A tőzsde meg sosem logikus. Így kár racionálisan gondolkodni benne.
Üdv
hacsak le nem vajaztad velük, hogy felrángatjátok
mondjuk civin is közbeadhat nektek :)
hacsak le nem vajaztad vele is:)
de két nagy ellenfélt levajazni, szerintem kevés vagy:)
itt nagyon sokan várnak a kiszabadulásra
sokkal magasabbról, mint én
úgyhogy jószerencsét a felspekihez
arra készülj fel, hogy kb 50 fölött 25-30K- k fognak röpködni, de te úgyis bírod majd vétellel:)
NUTEX RALI INDULT