Engem is rádumált former annak idején estarra, qrva sokba került... Igaz nem annyiba, mint ceruleamnak, akinek állítólag volt 400.000db konzumja... Na, az baromi nehéz lehet most... 800 milló forint, elképzelni is nehéz.
HÁZIREND:Általános szabályok: Piaci szabályok: Mivel a fórumozók jelentős részét kiemelten érdeklik a tőkepiaci események, ezért szükségesnek tartjuk leszögezni:A fórumon megjelenő minden tipp, ötlet, „tuti infó” egyszerű VÉLEMÉNYNEK tekintendő. Ha ezek alapján hozol befektetői döntést, minden felelősség a tiéd.
...csak egy tanács nem kötözködés...csak úgy... vedd úgy, hogy nem is olvastad: soha ne a fórum alapján kereskedj...Neked kell döntened...ha meg hiányzik az OPI most is lehet venni most van story ...de ha vettél nehogy én legyek a hibás ha eladod és bux:)
Nem védve senkit,de mindenki maga döntse el mit tesz és utána nem hibáztathat senkit sem!
Engem se rábeszélni ,se lebeszélni nem tud,ha én azt nem úgy gondolom.
Itt,ha úgy érzed venni kell,mert felmegy vegyél(ha van,akkor tartsd meg),ha lefele várod add el ha van(ha nincsen ne vegyél).
Ennyi.
Szia!
Hétfőn ,ha lesz időd esetleg reggel be tennél egy 20-as könyvet?Néztem én is a kitépés után 91-ig volt 8k eladó utána 100-on 4k.,.(addig látszott)
Mivel Hathornak is mondtam,hogy beleveszek,ha 80ft fölé megy,gondoltam megveszem 91-ig a 8k-t(nem figyeltem mennyit emelkedett..),... mikor venni akartam kírta,hogy nem lehet...:)))
NUTEX RALI INDULT