Ezek a dolgok már 100 éve beépültek az árba.
Történelmi max. érték:
1997. 04. 08.
30 500 Ft Most 74 Ft Az alja 29 Ft volt. Hiszek a füles csészében én is.
Valoban igy van, a chartban hivok nem tudjak a fundat befolyasolni, de a fordulo chart mutat valamit, a jovo valtozasat!
Törölt felhasználó2017. 06. 20. 08:20
a fundát még a chartmanipulátor "befektető""" se tudja befolyásolni
lsd kreg, sonka, ekaki stb .. )))
itt pedig létszám EGY fő! tevékenység nincs, bérbe adott telepes utcai tulajdon veszteséggel megy ))) offshore mutyiban tőkét emel, terjeszkedés címen )))))
osztalékot még maguknak se voltak képesek kifizetni amit maguk szavaztak meg
apropó van már elérhetése a "cégnek"????
hehe - über viccc
Portolio forum hazirendjebol idezek:
"Piaci szabályok
Mivel a fórumozók jelentős részét kiemelten érdeklik a tőkepiaci események, ezért szükségesnek tartjuk leszögezni:
A fórumon megjelenő minden tipp, ötlet, „tuti infó” egyszerű VÉLEMÉNYNEK tekintendő. Ha ezek alapján hozol befektetői döntést, minden felelősség a tiéd."
Ez nem vedelem. Amiota a papirt vettem duplazott. Lent 40nel az volt a szoveg senki ne vegye. Na aki hallgatott rajuk, kimaradt, aki meg el is adta ott es realizalta a buktat, meg bukott is. Mindenki bukott, aki kihagyta az emelkedest. Tegnap 3millio forinttal altak 74en limiten, az a szegeny kisbufi aki duplazott, vagy csak 30%ot keresett ott kivaghatta a szerencsetlen pozijat, ha minden nagyon rossz. Visonka csod alatt vette eva a papirokat, eljenezte milyen jo papir, kedvenc kis papirja. Tobb este elmondta nem erti miert nem veszem. Akkor nem feltette a kisbufiket, amikor zsakolta a csodos visonkat?! Mindegy, engem nem erdekel, de 20%os linittol miert kellett ovni az embert nem tudom.Minden kis papir topik errol szol. A vedelemrol, kozbe a tizszeresekben keresnek.
Lemaradtak itt, savanyu a szolo. De ki kerte maradjanak le!! Ok!! Senki ne vegye mondtak. Ha 200ra elmenne, akkor sem erdekelne oket, ahogy konzum 70szeres, opimus 30szoros utan sem erdekelte a lebeszelo csapatot. Annyit mondanak, mara megvaltozott a helyzet, es hozzateszik ezt nem latom, hogy hirek jonnek?! Sot mar ok is veszik harmicszoros aron, es a legjobb papir a vilagon. Az elet nem egyszeru.
NUTEX RALI INDULT