Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Messze nem szerelem ez ami élettelen azt érzések nelkul adni -venni, pl auto sosem érdekelt csak jo penzt hozzon! Allatkereskedo oregapam mondta" h sajnálatbol nem lehet megélni!!" Neked megvan meg?
A Nagy- rétről gyönyörű a panoráma, ennél csak lent baranyában a siklósi úton haladván botlik az ember szemet gyönyörködtetőbe. Várakozás, a kivárás időszaka van. Gyorskocsi utca nem a legbarátságosabb intézmények lakhelye, bennfentes felkutatása, információ jogtalan megosztása ( szomorú jel a korombol kifolyólag nem tudok ilyet varázsolni) Várom amit hallottam , a pünkösdi meghit du-i istentiszteletet!
95 akkor lesz, ha bejön egy sztori. 35 meg akkor, ha tuti nem. Őszinte leszek, én azért vettem, mert ismerek egy elég régi banki prémium brókert és mondott pár jó dolgot, pl. hogy a nord célára első körben nagyjából 100, de ez 8-12 hónapos időre. Saját kútfőből semmit nem látok ebben a részvényben, állítólag a tulaj a kulcs. Ezt persze nem azért írtam le, hogy bármit okoskodjak, de az én motivációm ez. De arra is fel vagyok készülve, ha ki kell kapni.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!