a háromból, amit felsoroltál, bármelyik bejönne, már 120 forintnál tartana az árfolyama pillanatok alatt tehát ezek kizárva az tény, még soha nem láttam ilyen könyvet, mint ma, hogy az 5-ös könyvben az ötödik 777 darab vevő 10 forinton megfejtés nincs ..... nincs?
Megfejtés nincs, de jöhet ide; rákos rendező, reptér, a 4- ig eladott elemei...nyilván nem egy jól menő asztalos üzem miatt tartják fent ezt a papírt... túl nagy a csend, az árfolyam emiatt mocsarasodik el ..
azért kedveltem jobban a nord-ot, mint a nutexet, mert nem volt eszméletlen mennyiséggel teletömve könyve, mint a nutex-nek de ma összehasonlítva a két papírt, nutexben 14.2-n 168 000 ezer vevő állt, nordban összesen talán 40 ezer, és a 10 forintos 777 darab vevő is látszott 5. helyen hát.....
nap vége felé újra néztem a könyvet, helyreállt a sorrend, de lehangoló lett 13.5-től 10 forintig láttam 5-ös könyvet , az 5. tétel 10 forinton 777 darab vevő ez már nem komikus, hanem groteszk nem túl rég belevettem 15.3-on, azért figyelem néha ... valami megfejtés van arra, hogy miért változtattak nevet? mert a mai vételi könyv szerint kár volt ...
nézem, a nord-ban volt ma kötés reggel 14.10-en és 14-en, aztán 1000 darab 14.65-ön a vételi könyve teljesen fals, összevissza mutat , 5-ös könyvben ez a sorrend: 13.15 13.10 13 10 13.5 valami nincs rendben, 13.5-ös vevő a legutolsó
Már arra a hírre, hogy átalakultak fel kellett volna szöknie az árfolyamnak, hogy mennyire azt nem tudom, de van egy rossz sejtésem!!! Sajnos itt is bukni fogok és nem kevéssel.
Nord General Nyrt.