Hát igen, benéztem valóban. Eladtam 302-n egy részét, és a maradékot is 313-mon. Lehet, hogy hülyeség volt, de az eredeti elképzelésem hamis volt, és így már nem tetszik.
gondolom eladási igényt csak arra lehetett jelezni, ami már a birtokában volt 07.30 előtt...ami ma vesz, arra hogyan jelzett múlt héten eladási igényt???
addig írásban jelezned kellett az eladási igényedet feléjük. csak a végleges szerződés megkötésének és a transzfernek a határidejét határozták meg 08.05-ben
ez így van rendjén, lévén ez két külön esemény (igény lejelentése, majd annak végrehajtása=szerződés+transzfer)
így aki ma úgy vesz, hogy 07.30-ig nem jelezte azt, hogy azt eladná a norbi lowcrap-nek, az már zrt -re gyúr
Csak azért nem vettem ki az összes eladót reggel, mert közben beszéltem a brókercéggel, és nem voltam 100%, hogy működik a ma megveszem péntekig elmegy sztori.
"szerintem a részvények gyakorlatilag sz.rt sem érnek a zrt-vé alakulás után, nójbi és réka kihigít majd mindenkit vagy csődbe viszi előbb-utóbb a kócerájt."
Előtte is ennyit ért, ugyanis norbika bármikor felemelhette volna a licenszdíjat, amit kér a NUL Nyrt.-től, mivel azt nem vitte be a NUL-ba. Eladott egy üres céget, pontosabban egy nagy halom ígéretet adott el. A cikkek alapján, amik anno leírták, összefoglalták a kibocsátási tájékoztatót, nem szabad volt venni ebből a cégből, mert ha sikeres is lenne / lett volna az update termékpaletta, akkor is annyit ér a cég, amennyit norb gondol érte "adni".
Összesen annyival tud védekezni, hogy a határidő tudott volt, és tájékozódj, ahol tudsz. Ezt a hirdetményt jobb helyeken az adott (elfogadási, felajánlási) időszak előtt két héttel - egy hónappal közzé szokták tenni, nem az időszak utolsó előtti napján, több szempontból már a zéró vonalon túl. Nonszensz.
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)